Görüş Bildir

O bir efsane artık!

Avrupa Yakası'nda Burhan Altıntop karakteriyle çok sevmiştik onu. Sonrasında Galip Derviş dizisindeki Dedektif Galip rolünde yine adından söz ettirmişti.. Evet, Engin Günaydın’dan bahsediyoruz. Son dönemlerde birçok ünlü gibi Engin Günaydın’da dizi sektörünü bırakma kararı aldığını duyurdu ve Televizyon dünyasının efsaneleri arasına girdi.

O bir efsane artık!

RECEP KAYA

Dizi sürelerinin neredeyse bir maç gibi 90 dakikaya hatta uzatmaları da sayarsak 120 dakikaya ulaşması her ünlü gibi Engin Günaydın’ı da bıktırmış anlaşılan. Eee Avrupa’daki dizilerin kalitesine bir türlü erişemedik. Çünkü yabancı diziler en fazla 60 dakika. Neden sorusuna verilecek cevap çok net.

DİZİLERİN UZUN SÜRMESİ ONU DA BIKTIRDI

Yabancı Diziler bir bölümde anlatmak istediği ana temayı 50-60 dakikada tamamlayabiliyorken, bizim dizilerin süresinin 90-120 ve hatta 150 dakikaya uzamasının sebebi ana temayı 50-60 dakikada anlatamamalarından kaynaklanıyor.

ARTIK DİZİLERDE GÖREMEYECEĞİZ

Daha önce de birçok ünlü dizilerde oynamak istemediklerini açıklamıştı. Ve o halkaya bir de Dizilerin sevilen ve aranan oyuncusu Engin Günaydın eklendi. Engin Günaydın namı diğer Burhan Altıntop, Avrupa Yakası dizisiyle şanına şan şöhretine şöhret katmış ve dizilerin filmlerin aranan oyuncusu olmuştu. Ancak Engin Günaydın da dizilerin sürelerinden bıkmış ve “Ben yok’um” dedi.

ENGİN GÜNAYDIN DA BIRAKTI                   

Cumhuriyet Gazetesinin haberine göre; Engin Günaydın dizi sürelerinin uzunluğuna isyan ederek artık dizi sektörünü kesin şekilde bırakma kararı almış.

Tokat’lı Engin Günaydın “Biz televizyonun özel insanlarıyız. Buranın mezun verme zamanı da geldi artık ” demişti. Şimdi kendi sinema ve tiyatro projelerine yoğunlaştı Engin Günaydın. Zaten mesleğe de öyle başlamıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi