Ölümsüz Sanatçı

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği tarafından düzenlenen ‘Yeşilçam’a Saygı’ etkinliğinde ölümsüz sanatçı Ayhan Işık’ın 86’ncı doğum günü, Yeşilçam duayen sanatçılarının katılımı ile kutlandı.

Ölümsüz Sanatçı

Yeşilçam’ın unutulmaz sanatçısı Ayhan Işık’ın aramızdan ayırılışının 36’ıncı yılında İstanbul’un Kadıköy semtinde düzenlenen etkinlikte usta sanatçının 86’ıncı yaş günü kutlandı. Bu büyük organizasyona Hülya Koçyiğit, Müjdat Gezen, Süleyman Turan, Eşraf Kolçak, Yusuf Sezgin gibi bir çok usta sanatçı katıldı.

Hülya Koçyiğit ve Müjdat Gezen Ayhan Işık için şunları söyledi…

“Ben Türk sinemasının yüzüncü yılında bu eski arabaları dernek haline getirmiş İstanbul Eski Otomobilciler Derneğine teşekkür ediyorum. Türk sinemasını andıkları Türk sinemasının kralını andıkları için Türk sinemasının kralı anılır da bizler gelmez miyiz seve seve koşa koşa geldik. Çünkü o bir kral. Gerçekten Türk sinemasının gelmiş geçmiş en büyük kralı. Nur içinde yatsın anılarıyla ve filmleriyle hep beraberiz onunla. Nur içinde yatsın diyorum ama eserleriyle de bizimle var olsun diyorum.” Müjdat Gezen ise  “Türk sinemasının en centilmen en iyi aktörlerinden biriydi. Aile dostumdu benim sonraki yıllarda gazinolarda birlikte çalıştık. Ben komedyenlik yapıyordum oda şarkıcılık yapıyordu. Çok güzel bir sesi vardı.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz