Görüş Bildir

Özge Borak yeni bir aşka yelken mi açtı?

Şu sıralar Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür’de Nezaket karakterine hayat vererek skeçler oynayan Özge Borak objektiflere kötü şekilde yakalandı. Kasım ayında boşandığı eski eşi Ata Demirer’i unutan ve kendi yolunu çizen Özge Borak, yeni bir aşka yelken mi açtı diye merak ediliyor. İşte ayrıntılar…

Özge Borak yeni bir aşka yelken mi açtı?

Ata Demirer'den geçtiğimiz Kasım ayında boşanan Özge Borak, hafta sonu arkadaşlarıyla birlikte eğleniyordu. Ancak Özge Borak’ın bir gençle samimi görüntüler sergilemesi akıllara o gençle aşk yaşadığı dedikodularını getirdi.

Güneş'in haberine göre Ata Demirer'le iki yıllık evliliklerini 2014 Kasım ayında tek celsede noktalayan Özge Borak'ın aşk orucunu bozduğu iddia ediliyor. Güldür Güldür Show ve Balım müzikalinde rol alan Özge Borak, Cuma akşamı arkadaşlarıyla sohbetteyken objektiflere yakalanmış. Keyfi bir hayli yerinde olan Özge Borak'ın yanındaki gençle samimiyeti ise gözlerden kaçmadı ve aşk iddiaları dilden dile sakız gibi dolaşmaya başladı bile.

Kahkahasıyla ortamı neşelendiren güzel oyuncu ve arkadaşları bir süre sonra kendilerini çeken kamerayı fark edince suratları aniden asıldı ve kameranın çekim yapmasını istemediler. Gazetecilerin gittiğini zanneden Borak ve arkadaşı daha sonra içeri geçti. İkilinin çevredekilerin bakışlarına aldırış etmeden samimi görüntüler verdiği iddia edildi. Özge Borak'ın yanındaki oyuncu gençle Balım Müzikali'nde beraber çalıştığı söylendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi