Görüş Bildir

Paramparça 31. bölüm (Sezon finali) Merakta bırakan sorular -

Pazartesi günlerinin reyting rekortmeni dizisi başarılı yapım Paramparça sezon finaliyle herkesi paramparça etti. Paramparça 31. Bölüm ile izleyicilerine müthiş bir sezon finali izletti. Paramparça sezon finalinde neler oldu? Ayrıntıları sizler için derledik...

Paramparça 31. bölüm (Sezon finali) Merakta bırakan sorular -

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın başrollerini paylaştıkları Paramparça 29 haziran pazartesi günü sezon finali yaparak tatile girdi.

Dizinin sezon finalinde herkesi şok eden gelişmeler yaşandı. Tekerlekli sandalyeye mahkum Hazal'ın yardım çığlığını kim duyacak? Cihan'ın arabasına konan bomba kime zarar verecek?

PARAMPARÇA 31. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Gülseren Yalıda Gülseren, inkar edemeyeceği, asla reddemeyeceği bir nedenle yalıya yerleşir. Bu durum, bütün ailenin ve Gülseren’in hayatlarını değiştirecek olayların tetikçisi olur.

Hazal Tekerlekli Sandalyede Hazal artık tekerlekli sandalyeye mahkumdur. Hazal’ın bu durumu kabullenmesi hiç kolay değildir. Hazal’ın başına gelenlerden ötürü kendisini suçlayan Cansu, vicdan azabıyla kıvranmaktadır. Öğreneceği bir gerçek ise, Cansu’nun acısını iyice dayanılmaz hale getirir.

Dilara ve Gülseren Karşı Karşıya Geliyor Kızları için müthiş bir dayanışma içine giren Dilara ve Gülseren’in bu işbirliği uzun sürmez. Gülseren’i yalıda görmek, Dilara için kabullenilmez bir durumdur. Dilara’nın öfke nöbetinden payına düşeni alan Cihan her ne pahasına olursa olsun Gülseren’den vazgeçmeyeceğini söyler.  

Tehlikeli Düşman Yanıbaşında Geçmişten gelen bir düşman, Cihan’ın ve çevresideki herkesin hayatını yıkmaya yeminlidir. Cihan ise bu düşmanının ne kadar yakınına sokulduğundan habersizdir. Son derece tehlikeli biri olan Harun, hem Cihan’a hem de ailesine çok büyük zarar vermek için düğmeye basmıştır.

Bombayı kim koydu?

Gülseren artık Cihan ve çocuklarla birlikte yalıda mı yaşayacak? Özkan’ı kim vurdu? Özkan’ın bebeğini doğuran Nuray bebeği yalıya neden getirdi? Ozan nasıl bir belaya bulaştı? Dilara yalıya döndüğünde ne gördü? Tekerlekli sandalyedeki Hazal’ın ‘imdat’ çığlığını duyar var mı? O bombayı kim, niye, nereye koydu?

Ajda Pekkan Paramparça'da! Ajda Pekkan’ın, söz ve müziği Can Tanrıyar’a düzenlemesi Volga Tamöz’e ait yeni şarkısı ‘Yakarım Canını’, ‘Paramparça’nın sezon finali şarkısı olacak. ‘Paramparça’yı ilk bölümünden beri severek izleyen Ajda Pekkan’ın duygusal şarkısı, dizinin romantik sahnelerine damga vuracak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi