Görüş Bildir

Paramparça son bölümü (20 Nisan)

Star TV’nin fenomen olmayı başaran dizilerinden Paramparça son bölümde yine soluksuz izlendi. Pazartesi akşamlarının belirli bir izleyici kitlesine sahip olan Paramparça son bölüm (21. Bölüm) izle.

Paramparça son bölümü (20 Nisan)

EMRE ATEŞ

Star TV ekranlarından yayınlanan Paramparça son bölüm 21. Bölümü ile dün akşam evlerimize konuk oldu. Paramparça son bölümde ne oldu, Paramparça son bölüm izle, diye Google’dan arama yapanların cevabı burada.

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın başrolünü oynadığı ve 21 Bölümdür ekranlara gelen Paramparça, her bölümde ayrı bir heyecan ayrı bir macerasıyla izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Paramparça dizisi Star TV’de dün akşam 21. Bölümüyle karşımıza çıktı. 20 Nisan Paramparça 21. Bölüm’de izleyenlerine heyecanlı anlar yaşat.

PARAMPARÇA 21. BÖLÜM’DE NELER YAŞANDI?

Rahmi Bey’in kurduğu tuzağa düşen ve otel odasında Alev adlı kadınla görüntülenen Cihan, Gülseren’e gerçekleri anlatmaya çalışıyordu. Gülseren’in ise Cihan’a inanmamak için bambaşka sebepleri vardır. Cihan ise ilk kez Gülseren ile çok açık konuştu: “Sen benim hayatımdaki kadınsın…” dedi.

PARAMPARÇA SON BÖLÜM (20 NİSAN)                                   

Tüm bu olup bitenlerden müthiş keyif alan ve Gülseren’i Cihan’dan uzaklaştırdığını düşünen Dilara, olayları konuşmak için gittiği Candan’ın evinde öyle birini görür ki artık sözün bittiği yerdedir!

Dilara ve Candan arasında yaşananlar, Candan’ın hiç görmediğimiz bir yüzünün de ortaya çıkmasına sebep oldu. Ozan ise Müge ile yaşadığı aşkın kendisini nereye sürükleyeceğinden habersizdir.

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi