Poyraz Karayel 17. Bölüm Fragmanı sürpriz!

Kanal D’nin fenomen dizisi Limon yapım imzalı Poyraz Karayel hepimizin bildiği gibi 16. Bölümde nefesleri kesmişti. Hemen akabinde 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel 17. Bölüm Fragmanı İzle…

Poyraz Karayel 17. Bölüm Fragmanı sürpriz!

EMRE ATEŞ

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli’nin başrollerini paylaştığı başarılı dizi Poyraz Karayel’in 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel’de fragmandan da anladığımız üzere fırtına kopuyor adeta.

SİNAN’IN ANNESİ GELDİ!

Kanal D’nin fenomen dizisi Poyraz Karayel 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda izlediğinizde göreceğiniz üzere; Sinan’ın annesi diziye katılıyor. Oldukça sinsi ve şirret bir kadını canlandıran kadın Poyraz ile Ayşegül’ün aşkını kıskanıyor.

BAHRİ UMMAN TUTUKLANDI!

Poyraz Karayel’de her bölüm ayrı bir heyecan ayrı bir aksiyonla evlerimize konuk oluyor. 29 Nisan Çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölümü 17. Bölümde de izleyicilerine soluksuz anlar yaşatacak. Poyraz Karayel’de Bahri Umman uyuşturucu baronu suçlamasıyla tutuklanıp hapse atılıyor. Zafer’in oyunları bitmek bilmiyor. Peki, Bahri ne yapacak, Ayşegül neden ağlıyor, Poyraz eski eşinin Türkiye’ye dönmesi ile ne yapacak? Sorular 17. Bölümde yanıt bulacak.

Poyraz Karayel 17. Bölüm Fragmanı İzle

Kaynak: Diyarbakır Söz