Rising Star Türkiye'de 'Feel in Good' ile geceye damga vurdu!

Acun Ilıcalı, kendi kanalı TV8’de farklı yarışma formatıyla Rising Star dün akşam (3 Ağustos) yayın hayatına ‘Merhaba’ dedi. Jüri koltuğunda usta isimlerin oturduğu “Rising Star Türkiye” reytinglerde 17. Sırayı alsa da ilk bölümün günahı olmaz misali ilerleyen bölümlerde reytingleri ele geçireceğine kesin gözüyle bakılıyor. İşte Rising Star oylaması nasıl yapılıyor, Rising Star jüri üyeleri? Gibi soruların yanıtı haberimizde.

Rising Star Türkiye'de 'Feel in Good' ile geceye damga vurdu!

OYLAMA NASIL YAPILIYOR?

Rising Star'da izleyiciler de birer jüri üyesi olarak değerlendiriliyor. Yarışmacılar ilk olarak sahnede tek başına ancak jüriden geçerli oyu alınca, led ekranı kalkıyor. Rising Star sahnesine çıkıp yeteneğini sergileyen her yarışmacı performansı sona erene kadar seyirci ile arasında duran led ekranı kaldırmaya çalışacak. İnteraktif bir stüdyodan ekrana gelecek olan Rising Star Türkiye'de; akıllı telefon ve tabletler için tasarlanmış olan özel uygulama ile izleyici ve uzman jüri anlık oylar verecek, heyecan dolu anlar yaşanacak. Rising Star Türkiye oylaması için TV8 Yan Ekran uygulamasının indirilmesi gerekiyor. Bu uygulama ile izleyiciler, destekledikleri yarışmacılara ücretsiz oy verebiliyor.

RİSİNG STAR'A DAMGA VURAN O YARIŞMACI!

Birbirinden farklı ve iddialı yarışmacıların sahneye çıktığı Rising Star'da en çok konuşulan isim 19 yaşındaki Beyza Başak Akdoğan oldu. Sergilediği performansı ile jüriyi ve izleyicileri kendisine bayıltarak %93 evet oyu aldı. Celal Bayar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde okuduğunu ifade eden Beyza Başak Akdoğan "Feeling Good" şarkısıyla şimdiden yarışmacılar arasında en iddialı isimlerden olacağını belli etti.

RİSİNG STAR 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz