Görüş Bildir

Seda Sayan: Kız sen giyinmeyi mi unuttun?

Show TV’de yayınlanan Evleneceksen Gel adlı evlilik programında Seda Sayan çağırdığı Gelin adayı Gözde’nin giydiği elbise karşısında şoka uğradı. Uğur Arslan ile birlikte Evleneceksen Gel programının Sunuculuğunu yapan güzel şarkıcı Seda Sayan Gözde’ye “Kız sen giyinmeyi mi unuttun” diye çıkıştı.

Seda Sayan: Kız sen giyinmeyi mi unuttun?

RECEP KAYA

Show TV’nin gündüz kuşağındaki en çok izlenen programlardan biri olan Evleneceksen Gel’de Gözde isimli gelin adayının elbisesi programa damga vurdu. Güzel şarkıcı Seda Sayan “Evleneceksen Gel”de Gözde’yi anons ettikten sonra Gözde de sahneye geldi. Seda Sayan gördüğü giyim tarzı karşısında adeta ağzı açık kaldı.

KİLOTLU ÇORAP GİYMİŞ GİBİ!

Haberler.com’un Youtube video paylaşım platformundaki videosunda da Evleneceksen Gel evlilik programında Seda Sayan gelin adayını adeta fırçaladı. Seda Sayan, Gözde’nin kilotlu çorabın üstüne kazak giymiş gibi göründüğünü söyleyerek "Kız bugün sen giyinmeyi mi unuttun annem?" diye çıkıştı. Stüdyodaki seyircilerin gülüşmesine neden oldu.

Gelin adayı ise kazağı çıkararak, “Aslında şort var altımda ama kısa kaldığı için görünmüyor” diye cevap verdi. O videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

SEDA SAYAN GELİN’İ FIRÇALADI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi