Görüş Bildir

Sibel Can, Mutlu Kaya uyanır uyanmaz yanında olacak!

Sesi Çok Güzel yarışma programıyla tüm Türkiye’nin gönlünde taht kuran ve Adriana Lima’ya benzetilen Diyarbakırlı Mutlu Kaya’nın sağlık durumunu hepimiz merak ediyorduk. Ancak onu veliahtı olarak ilan eden Sibel Can Mutlu Kaya’nın sağlık durumunu an be an takip ediyor. Üstelik Sibel Can, kızı Melisa ile birlikte tekrar Diyarbakır’a gelerek Mutlu Kaya’yı ziyaret edeceklerini duyurdu.

Sibel Can, Mutlu Kaya uyanır uyanmaz yanında olacak!

Sesi Çok Güzel yarışma programında tanıdığımız ve tüm Türkiye’nin hem güzelliğine hem de sesine vurulduğu Mutlu Kaya hastanede yaşamda kalma mücadelesine devam ediyor. Mutlu Kaya'nın son sağlık durumunu an be an takip eden Sibel Can ise Mutlu için "Gözlerini açar açmaz Diyarbakır'a, kızımla birlikte yanına gideceğim" diye açıklama yaptı.

SİBEL CAN’IN VELİAHTI!

Sibel Can, jüri üyesi olduğu 'Sesi Çok Güzel' adlı yarışmada kendi ekibinde performans sergileyen ve veliahtı olarak gösterdiği Mutlu Kaya geçtiğimiz hafta başından vurularak ağır yaralanmıştı. Mutlu Kaya'nın son sağlık durumunu yakından takip ediyor güzel sanatçı. Her gün mutlaka beş-altı kez Mutlu'nun doktorunu aradığını ve nasıl olduğu hakkında bilgi edinmeye çalıştığını anlatan Sibel Can, şöyle konuştu:

UYANIR UYANMAZ YANINDA OLACAK

"Mutlu inşallah daha iyi olacak. Doktorları şu anda günde bir-iki saat sevdiği sanatçıların şarkılarını dinleterek, beynini dinlendiriyor. İlaçlarını ağır ağır azaltarak uyanması için bekliyorlar. Mutlu Kaya’nın kulağına ilk ziyaretimde uyandığında tekrar geleceğimi söylemiştim; gözlerini açar açmaz, kızım Melisa ile birlikte Diyarbakır'a ziyaretine gideceğiz yine"

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi