Görüş Bildir

Sibel Can'a Sihirli Değnek dokunmuş, aman nazar değmesin!

Yerli yabancı milyonlarca şarkı ile Türkiye’nin en zengin müzik arşivlerinden birine sahip olan Turkcell Müzik ünlü sanatçının doğum gününü Harbiye’deki dev led ekranlara ‘ Müzikle dolu mutlu yaşlar, iyi ki doğdun Sibel Can” yazarak tebrik etti. Can ise bu kutlamaya sahneden teşekkürlerini ileterek cevap verdi. Sihirli değnek değmiş Sibel Can'a: Müzikle dolu Mutlu yaşlar!

Sibel Can'a Sihirli Değnek dokunmuş, aman nazar değmesin!

SİHİRLİ DEĞNEK DEĞDİ

Konser öncesi kısa bir basın toplantısı yapan Sibel Can, Pera Event organizasyonuyla düzenlenen konserde Canan Yaka imzalı kostümüyle göz kamaştırdı. Sanatçı ‘Renkli çıkalım istedik. Her şey o kadar güzel ve renkli ki ben kendimi çok mutlu hissediyorum. Yeni yaşımla beraber sanki sihirli bir değnek bana değdi. Allah nazardan saklasın. Ben hep iyi enerjilerin bana geldiğine inanıyorum. Herkes beni seviyor. Bunu o kadar net hissediyorum ki her şeye yansıyor’ dedi.

YENİ SİNGLE BİR HAFTA SONRA

‘Bir Parmak Bal’ isimli single’ının bir hafta sonra çıkacağını belirten Can "Bir hafta sonra single’ımız çıkıyor. Aslında büyük bir risktir çıkmadan konser sahnesinde seslendirmek, ama ben inanmıyorum. Nasıl olsa paylaşılıyor. Aslında buraya gelen herkese doğumgünü hediyesi olarak söylemek istedim.  Yapımcımız DMC, Samsun Demir izin verdi ve Tarkan da ‘Söyle mutlaka’ dedi… Tarkan’ın her şeyine bayılıyorum"şeklinde konuştu.

‘BİR PARMAK BAL’                                     

Konsere ‘Bir Parmak Bal’ ile başlayan Can, hemen ardından ‘Tamam O Zaman’ı seslendirdi. Duygulanan güzel sanatçı, şarkısını gözyaşlarıyla tamamladı.

"İnsan doğum gününde ağlar mı?" diye seyirciye soran Can, destek alkışlarıyla melek kanatlı ve ‘SC’ yazılı pastasını kesti. Can’ı izlemeye gelenler arasında Egemen- Beyhan Bağış, Nükhet Duru, Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel, Gülay Afşar, çocukları Engincan ve Melisa Ural hazır bulundu. Can, bir çok şarkıyı çocuklarının gözlerinin içine bakarak söyledi.

Kaynak: Posta

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi