Skandallar kraliçesi Rus balerin Anastasiya'dan Antalya skandalı!

Bolşoy Tiyatrosu’ndan ayrıldıktan sonra skandalları ile gündemden düşmeyen dünyaca ünlü Rus balerin Anastasiya Volochkova, Maldivler tatilinde çektirdiği yarı çıplak pozlardan sonra, “ısırılma” skandalıyla da gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Skandallar kraliçesi Rus balerin Anastasiya'dan Antalya skandalı!

ANTALYA'DA TATİLDE!

Dansı kadar güzelliği ile de dikkat çeken 39 yaşındaki Rus yıldız Anastasiya Voloçkova, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Antalya’da tatil yaptığını ve kendisini büyükçe bir balığın ya da kaplumbağanın ısırdığını iddia ederek yaralanan bacağının resmini paylaştı. Güzel yıldız, “Isıran her neyse bacağımda morluklar oluşturdu. Çok korktum. Doktorlar acil olarak ilgilendi ve bir sürü enfeksiyon kapmaması için ilaçlar verdiler. Ben oysa yüzmeyi çok seviyorum. Artık korkuyorum. Havuza bile girmem yasak. Bir hafta sonrada gösterim var” paylaşımında bulundu.

YARI ÇIPLAK POZLAR VERMİŞTİ!

Geçtiğimiz yıllarda Maldiv Adaları'nda tatil yaparken çektirdiği yarı çıplak fotoğraflarını bloğunda yayınlayınca Rusya’da uzun süre konuşulan Voloçkova, Şubat ayı içerisinde de Rusya’da faaliyet gösteren Türk tekstil firmasının gecesinde bir gösteri için çıkmış ancak sahneye çıktıktan 20 saniye sonra sakatlandım diyerek sahneyi terk ederek gündeme gelmişti. Volochkova, Antalya’da geçirdiği her anı da fotoğraflayarak takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz