Survivor 2. Finalisti Merve Aydın oldu, şampiyon kim olacak?

Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star’da dün akşam yarı final bölümüyle canlı olarak ekranlara gelen Survivor All Star 2. Finalisti belirlendi. Kıbrıs’a giden Begüm, Hilmicem, Turabi ve Merve Aydın 4’lüsünden Turabi son final oyununu kazanarak Kıbrıs’ın ilk finalisti olmuştu. 2. Finalist ise dün akşam canlı SMS oylamasıyla Merve Aydın oldu. Survivor’a “Merve Aydın isterse yapar ve alır” sözüyle damga vuran Merve Aydın kimdir, Survivor’da neler yaşadı. İşte ayrıntılar…

Survivor 2. Finalisti Merve Aydın oldu, şampiyon kim olacak?

Dün akşam yayınlanan Survivor All Star 94. Bölüm’de Dominik Cumhuriyetinde zorlu oyunlarda mücadele eden yarışmacılar, ada hayatları boyunca yaşadıkları ilginç anları izlerken çok eğlendiler. Son 10 yılın en iyisini belirleyecek olan Survivor All Star’da Merve Aydın 2. Finalist oldu.

AĞLAK MERVE AYDIN

Survivor’a özellikle “Merve Aydın isterse yapar ve alır” sözleriyle damga vuran isimlerden Merve Aydın kaybettiği tatlı oyunları sonrası ağlaması ve kendi kendine söylemesiyle akıllardan silinmeyecek. Kendisi de zaten bu Survivor’da çok ağlak bir insan olduğunu belirtti. Survivor All Star’da da şampiyon olabilecek mi büyük merak konusu.

SURVİVOR ALL STAR TURABİ’NİN RAKİBİ MERVE AYDIN KİMDİR?

17 Mart 1990 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya açmış gözlerini Merve Aydın. Güzelliğinin yanı sıra başarısı ve kariyeriyle de dillere destan bir isim. Enka spor kulübünün atletizm branşı başarılı Türk atleti.

2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011 yılındaki Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştı. Aynı yıl Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında ikinci gümüş madalyasını da kazanmış ve Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'ndaki performansı ile Dünya – Olimpiyat B barajını da geçmişti.

Londra 2012 Yaz Olimpiyatları kadınlar 800 metre seçmelerinde 2.seride yarışan sporcu, yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi. Sakatlık acısı nedeniyle ağlayarak yarışa devam edip bitirmesi, onu manşetlere taşımıştı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz