Görüş Bildir

Survivor All Star 1 Temmuz kim elendi - Kıbrıs’ın 2. Finalisti kim oldu?

Survivor All Star 1 Temmuz akşamı canlı yayınlanan bölümde hem Turabi’nin rakibi belli oldu hem de kimin elendiği. Canlı SMS oylamasına çıkan Merve Aydın, Hilmicem ve Begüm büyük heyecan yaşadı. Peki, Survivor All Star Kıbrıs 2. Finalisti kim oldu, Turabi’nin karşısına kim çıktı, 1 Temmuz Survivor kim elendi, SMS birincisi kim oldu? İşte ayrıntılar haberimizde…

Survivor All Star 1 Temmuz kim elendi - Kıbrıs’ın 2. Finalisti kim oldu?

TV8’den 94 bölümdür ekranlarımıza konuk olan Survivor’da artık finale iki adım kalmıştı. Survivor 1 Temmuz akşamı yarı final bölümü ile ekranlara geldi. Son final oyununu Turabi kazanmış ve Kuzey Kıbrıs’ın ilk finalisti olmuştu. Kıbrıs’a gitmeye hak kazanan diğer üç kişi, yani Merve Aydın, Hilmicem ve Begüm ise Turabi’nin rakibi olmak için birbiriyle yarıştı. Survivor 1 Temmuz kim elendi, SMS’te kim birinci oldu, sorularının yanıt bulduğu Survivor yine ekran başına kilitledi.

OYUN DEĞİL SMS İLE YARIŞTILAR!

Acun Ilıcalı’nın sunumuyla ekranlarımıza gelen Survivor’da Hilmicem, Begüm ve Merve Aydın canlı yayında SMS’e çıktılar. Acun Ilıcalı’nın sık sık SMS numaralarını hatırlattığı yarışmacıların heyecanları gözlerinden okunuyordu.

MERVE AYDIN TURABİ’NİN RAKİBİ

Ve Acun Ilıcalı heyecanlı açıklamalarından bir tanesini daha yaptı. Survivor All Star’da canlı yayınlanan SMS’lerde birinci olan ismi açıkladı: Merve Aydın. Merve Aydın Kıbrıs’ın ikinci finalisti olarak Turabi’nin finaldeki rakibi oldu. Yarın Survivor All Star’da Yüzleşme’de karşı karşıya gelecekler.

HİLMİCEM VE BEGÜM

Survivor All Star 1 Temmuz akşamı kim elendi sorusu da yanıt buldu elbette. Begüm ve Hilmicem Survivor maceralarına son noktayı koydu. Begüm ve Hilmicem elendi Merve Aydın ve Turabi finalde.

Kaynak: Recep Kaya

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi