Görüş Bildir

Survivor All Star 25 Mayıs Ödül oyununu kim kazandı? Açlığa tahammülleri kalmadı!

Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıt bulduğu bölümde nefesler kesildi. Survivor 25 Mayıs akşamı yine büyük heyecan yaşandı. İşte, 25 Mayıs Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? Survivor 25 Mayıs ödül oyununu kim kazandı? Gibi soruların cevabı haberimizde…

Survivor All Star 25 Mayıs Ödül oyununu kim kazandı? Açlığa tahammülleri kalmadı!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

vor All Star’da Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki nefes kesen mücadele hız kesmeden devam ediyor. yıs 2015 akşamı ekranlara gelen bölümdeki Ödül oyununda Ünlüler ile Gönüllüler yine kıyasıya yarıştı. Peki, zorlu mücadele sonucu ;dül oyununu kim kazandı?

SURVIVOR ALL STAR’DA ÖDÜL OYUNUNU AZANDI?    

Durum 9-9. Gönüllüler’den Hilmicem ile Begüm ve Ünlüler’den Merve ile Doğukan karşı karşıya geldi. Hilmicem ve Doğukan hemen hemen etabı aynı anda bitirdiler. Fakat Begüm’ün atışlardaki becerisi kayda değerdi ve ödülü de getirdi. Gönüllüler takımında Begüm tek başına 6 puan alarak günün en başarılı ismi oldu. Ünlüler ise üst üste 3 hafta ödül oyunlarında başarısızlık yaşayarak açlıkla baş başa kaldılar. Ünlülerin açlığa tahammülü kalmadı artık. Bakalım yarınki ödül oyununda neler olacak? l;nüllüler 10-9 kazandı bugünkü ödül oyununu.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor tar 25 Mayıs akşamı ödül ise Simit Sarayı’ndan kurabiye, tatlı ve pasta çeşitleriydi. Ancak bunun yanında çok başka bir ödül vardı ki o da kazanan takımın müthiş bir otele gidip stres atmasıydı. Nitekim Gönüllüler hem tatlıları hem de bu otel ödülünü kaptı. Gönüllüler gönüllerince otelde kısa bir tatil yaptı ve yanında tatlı ve yemek yediler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi