Survivor All Star Yeni Bölüm (61. Bölüm) Fragmanı – Hakan sakatlandı!

Survivor All Star 61. Bölüm (Yeni Bölüm – 26 Mayıs) Fragmanı da yayınlandı. Survivor All Star yeni bölüm fragmanı, neler olduğunu merak ediyorsanız haberimizin detaylarına bakabilirsiniz. Survivor All Star 26 Mayıs akşamı yayınlanacak yeni bölümde büyük çekişmeye sahne olan Ödül oyunu oynanırken Hakan sakatlanıyor. Hakan nasıl düştü? Hakan kötü sakatlandı mı? İşte ayrıntılar…

Survivor All Star Yeni Bölüm (61. Bölüm) Fragmanı – Hakan sakatlandı!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

vor All Star’ın yeni yayınlanan 61. Bölüm anında büyük bir üzüntü yaşandı. Her hafta gittikçe zor hale gelen Ödül oyunları artık bütün yarışmacıları zorluyor. Survivor tar 26 Mayıs fragmanında şoke eden bir görüntü izledik. Bizler ;dül oyununu kim kazanacak diye merak ederken, fragmanda Hakan’ın oyunun bir etabında sakatlanması herkesi üzdü. Umarız bir şey olmamıştır.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Dünkü Ödül oyununu kazanan Gönüllüler bu akşam da kazanmak için ellerinden geleni yapıyor. Bozok’un Hakan’a kafa atması sonrası bu haftaki tüm oyunlardan diskalifiye olması Gönüllüler’i zorlayacak gibi. Bakalım 26 Mayıs 2015 Survivor All Star Ödül oyununu kim kazanacak? İşte Survivor All Star yeni bölüm 26 mayıs 61. Bölüm fragmanı izleme şansı. Survivor All Star ölüm 26 Mayıs Salı akşamı (bu akşam) TV8'de saat 20.00'de!

ng>SURVIVOR ALL STAR 61. BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz