Görüş Bildir

Survivor All Star 26 Mayıs Ödül oyunu kim kazandı? Aç kaldılar!

Survivor All Star 26 Mayıs ödül oyunu kim kazandı? TV8’de yayınlanan ve izleyenleri ekran başına kilitlemekte usta bir program olan Survivor All Star’da büyük çekişme son sürat devam ediyor. Survivor All Star 26 Mayıs 2015 akşamı ekranlara gelen bölümde ödül oyunu nefessiz izlendi resmen. 26 Mayıs ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? Survivor 26 Mayıs ödül oyunu kim kazandı? Gibi sorular da yanıt buldu. İşte ayrıntılar…

Survivor All Star 26 Mayıs Ödül oyunu kim kazandı? Aç kaldılar!

NAİF DURGUN

vor All Star’da Ünlüler ve Gönüllüler 26 Mayıs 2015 akşamı ekranlara gelen bölümde ;dül oyununda zorlu bir mücadele verdiler. Büyük çekişmeye sahne olan Survivor All Star ödül oyununu azandı? İşte cevabı…

TURABİ’NİN HIRSI        

Durum 7-6 öndeyken Survivor’ın birbirini sevmeyen iki ismi karşı karşıya geldi. Hakan ve i. zorlu parkurda önde gidiyordu ve etabı önde tamamladı. Ancak Turabi iki atışta da topları deliğe göndererek durumu 8-6 yaptı. l;nüllüler 8-6 öne geçti.

HASAN 9-6’YA GETİRDİ!

Gönüllüler yine büyük konsantre olmuştu oyuna. Hasan ile Anıl karşılaştı, Hasan önde tamamladı parkuru ama topları bir türlü deliğe atamıyordu. Anıl da atamıyordu ve bu Hasan’ın kazanması için büyük fırsattı. Ve Hasan kazandı. Hasan durumu gönüllüler Lehine 9-6 yaptı.

DOĞUKAN MI HİLMİCEM Mİ KAZANDI?

Gönüllüler 9-6 öndeydi Ünlüler karşısında ve oyun 10’da bitiyordu. İşte bu etapta Ünlüler’den Doğukan ile Gönüllüler’den Hilmicem karşı karşıya geldi. Doğukan etabı önde tamamlamasına rağmen, etaplarda başarılı olamadı ve Gönüllüler’in hakimiyeti devam etti. Gönüllüler Ünlüleri 10-6 gibi ezici bir skorla mağlup etti.

MERVE AYDIN AĞLADI

Merve Aydın, kaybetmeleri sonrası “Kendine inanmayan, güvenmeyen insanları istemiyorum ya diyerek gözyaşlarını döktü. Yine yiyemiyorum bıktım artık bunu söylemekten Allah’ım. Ben oynasam ne olur ki zaten ne olur ki ya ne olur. Bu takımdan hiçbirşey olmaz, ben kendime güvenmiyorum, inanmıyorum diyor” diyerek gözyaşları döktü.

BERNA AĞAÇLARI TEKMELEDİ

Berna ise ağaçlara tekmeler atarak ve ağlayarak, Doğukan’a “Ne işin var senin burada, niye geldin ki Survivor’a” diye çıkıştı.

ÖDÜL GÖNÜLLÜLERİN

26 Mayıs 2015 Survivor All Star’da zorlu parkur sonrası Gönüllüler 10-6 kazandı. Gönüllüler son sekiz ödül oyununu da kazanarak Ünlülere ödülü unutturdular. Ünlüler yine müthiş bir ödülü kaybetti.

ÖDÜL NEYDİ?                                                                        

Survivor 26 Mayıs ödül neydi, sorusunun cevabı ise oldukça tatmin ediciydi. Çünkü kazanan takım mor odaya girip, Adana kebap, ardından baklava yiyecek ve sonrasında ise vizyona yeni girmiş bir filmi izleyecekti. Ödülü kazanan takım Gönüllüler olduğu için Mor Odaya girme hakkını da onlar kazandı.

GÖNÜLLÜLER HANGİ FİLMİ İZLEDİ?

Gönüllüler takımı ödül oyununu kazanınca mor odada Adana kebap ve Baklava yedikten sonra Niyazi Gül Dört Nala filmini izlediler. Turabi, Hilmicem, Bozok, Hasan ve Begüm’ün yer aldığı Gönüllüler vizyona yeni çıkmış bir filmi izlemiş oldu ve gönüllerince eğlendiler.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi