Survivor All Star 26 Nisan Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı?

TV8’in en fenomen yarışma programı Survivor All Star 26 Nisan akşamı izleyenlere yine müthiş anlar yaşattı. Dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor All Star’da ünlüler güç oyunu olduğu için başarılı olamadılar. Survivor All Star'da Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Geçtiğimiz hafta Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler bu hafta kazanmayı başardı. Gönüllüler Dokunulmazlık oyununu çekişmeli oyun sonrası 10-8 kazandı. Bakalım konseyden kimin ismi çıkacak?

Survivor All Star 26 Nisan Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı?

RECEP KAYA

Survivor All Star’da 26 Nisan akşamı (bu akşam) dokunulmazlık oyunu oynandı. Oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler tıpkı dün akşam olduğu gibi kazanmayı başardı. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler bu hafta da aynı başarısızlığı göstermedi ve kazanmayı bildi. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybederek konseye giden ve konseyden Özlem’i uğurlayan Gönüllüler bu hafta kazanarak Ünlüleri konseye göndermeyi başardı.

KONSEYDEN KİMİN İSMİ ÇIKACAK?                    

Bu haftanın ve bu akşamın en merak edilen konusu ise Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında konseyden kimin isminin çıkacağı. Merak edilenler kısa sürede yanıt bulmadı. Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı. Eğer Ünlüler haftaya oynanacak dokunulmazlık oyununu kaybederse konseye gidecek ve aralarından birini göndermek zorunda kalacaklar. Gönüllüler Takımının dokunulmazlık oyununu kazanmasında başrolü Hilmicem ve Nadya oynadı. Hilmicem kazandıktan sonra meşhur takla hareketini yine yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz