Survivor All Star 27 Mayıs Sembol oyununu kim kazandı? Erkeklerde Son oyun!

Survivor All Star’da Sembol oyununu kim kazandı sorusunun yanıtlandığı bölüm yine nefesleri kesti. Önce erzak oyunu izledik ve gönüllüler kazandı. Survivor sembol oyunu erkeklerde ise 7 erkek birbiriyle yarıştı. Hasan, Doğukan, Bozok, Hakan, Turabi, Hilmicem ve Anıl’ın yarıştığı Survivor All Star Sembol oyununu kim kazandı? İşte Ayrıntılar haberimizde…

Survivor All Star 27 Mayıs Sembol oyununu kim kazandı? Erkeklerde Son oyun!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’in ağızları açıkta bırakan yarışmalarından Survivor All Star, Sembol oyunu erkeklerde yine nefesler tutuldu. Geçtiğimiz hafta oynanan sembol oyunu erkeklerde kazanan isim Turabi olmuştu. 27 Mayıs Sembol oyununu kim kazandı diye merak edenlerin cevabı ise hemen aşağıda. Survivor All Star’da Turkcell Sembol oyunu erkeklerde finale tıpkı geçen haftaki gibi Merve Aydın ve Berna kaldı.

SEMBOL OYUNU ERKEKLERDE KİM KAZANDI?            

Elbette herkes Turkcell Sembolü kim kazanacak merak ediyordu. Sembol oyununun ilk etabında Hakan elendi. İkinci etabında ise Anıl elendi. Üçüncü etapta Hilmicem elendi. Dördüncü etapta ise Bozok elendi. Ve Kule yapma bölümünde Doğukan, Hasan ve Turabi yarışacak.

Yarışmacılar, verilen süre içerisinde en uzun ve en sağlam kuleyi dizmeye çalıştılar. Bu hafta kule dizme etabına geçtiğimiz hafta olduğu gibi Turabi, Hasan ve Doğukan kaldı. Kıbrıs’a direk gitmek için büyük öneme sahip olan Turkcell Sembolünü Turabi daha önce 4 defa kazanmıştı. Turabi bu kez elendi ve finale Hasan ve Doğukan kaldı.

Sembol oyununda kim kazandı sorusu yanıt buldu. Hasan finalde heykel taşıma oyununda Doğukan'ı 10-6 mağlup etmeyi başardı ve 5'inci sembolüne ulaştı. Kıbrıs'a direk gidiş için çok önemli olan Turkcell son Sembol oyununu bu hafta Hasan kazandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler