Görüş Bildir

Survivor All Star 27 Mayıs kim elendi? Ünlüler şokta!

Survivor All Star kim elendi? Bu haftanın en çok aranan sorusuydu. Tek başına TV8’i sırtlayan yarışma programı Survivor All Star'da 27 Mayıs (dün akşam) akşamı büyük eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlığı bu hafta Ünlüler birçok oyunda olduğu gibi kaybetmişti. Ve bir önceki konseyde Berna ile Hakan eleme adayı olmuştu. acunn.com SMS sıralamasında kim birinci oldu, Hakan ve Berna’nın karşısına kimler aday olarak çıktı, adaya kim veda etti, Survivor'da kim elendi? Cevapların hepsi haberimizde...

Survivor All Star 27 Mayıs kim elendi? Ünlüler şokta!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Evlerimize konuk olan ve herkezin ağzını açıkta bırakan müthiş yarışma programı vor All Star 27 Mayıs akşamı (dün akşam) ile bizlere eleme heyecanı yaşattı. Peki, vor All Star 27 Mayıs 2015'te lendi, adaya kim veda etti? İşte ayrıntılar..

BU KEZ ÜNLÜLERDEN VEDA KONSEYİ

Ünlüler iki hafta üst üste dokunulmazlığı kazanarak Gönüllüleri konseye göndermişti geçtiğimiz iki hafta. Fakat bu hafta hiçbir oyunda başarı gösteremedi Ünlüler, Dokunulmazlık oyununu da kaybetmişti ve Veda Konseyi yaşamak zorunda kalmıştı. Acun Ilıcalı’nın sunumuyla ekranlarımıza konuk olan Survivor All Star’da seyircilerden gelen oylar sonucunda bu hafta en çok oyu alan yarışmacı açıklanacaktı. “Ünlüler takımından en çok oy alıp bu haftanın birincisi olan yarışmacımızın adını açıklayacağım” diyen Acun Ilıcalı her zamanki gibi biraz heyecanlandırdı. Daha sonra ise Ünlülerde bu haftanın birincisinin Merve Aydın olduğunu aktardı. Aydın Ünlüler konseyinde haftanın birincisi seçildi.

MERVE AYDIN KİMİ SEÇTİ

Merve Aydın; “Kardeşim dediğim 3 aydır her şeyimi paylaştığım biri var Anılcığım. Tabii ki Anıl’ı söylemek istemiyorum. Bana kalan tek bir isim kalıyor Serenay” dedi. Merve Aydın Serenay’ı seçti.

Serenay: “Belki 21 yaşındayım ama ailemin en dipten nasıl yukarı çıktıklarını gördüm. Onlardan güçlü durmayı öğrendim. Onlar için Survivor All Star’da güçlü durup Kıbrıs’a gitmeyi çok istiyorum. Bakalım hakkımızda ne olacak” diye konuştu.

DOĞUKAN’A ANIL KALDI          

Bireysel Dokunulmazlık sembolü sahip olan Doğukan da bir isim söyleyecekti. Ancak Doğukan’ın tercih edebileceği pek fazla seçenek yoktu. Merve Aydın birinci olmuştu, Serenay, Hakan ve Berna da eleme adayı oldu zaten. Geriye bir tek mecburen Anıl kaldı Doğukan için. Yine de Doğukan’dan isim söylemesi istendi ve Doğukan tercih olmadığı için Anıl’ı söyledi. Ünlüler konseyinde şimdi 4 aday var Anıl, Berna, Hakan ve Serenay aday oldu.

ANIL MI, BERNA MI, HAKAN MI, SERENAY MI ELENDİ?

Haftanın en çok merak edilen sorusu bu akşam (27 Mayıs) cevap bulacaktı. Ama Anıl mı, Berna mı, Hakan mı, Serenay mı elenecekti. Survivor All Star kim elendi sorusu ise e'da en çok aranan soru olmuştu.

SURVIVOR ALL STAR'DA BERNA ELENDİ!

“Bize Türkiye’den gelen Beyoğlu 1. Noterinin onayladığı ve bize ulaşa oy sıralamasına göre kimin adaya veda edeceğini, kimin Survivor All Star’dan ayrılacağını açıklayacağım” diyen Acun Ilıcalı sıralamaya göre kimin ayrılacağını açıkladı.   

Seyircilerin kullandıkları SMS oyları sonucunda Survivor ALl Star’da Ünlüler takımında adaya vedaedecek olan ismi açıklıyorum” dedi Acun Ilıcalı. ve  Ünlüler takımından bu hafta veda eden isim Berna.  

Ünlüler takımından Survivor All Star'a ve hayallerine veda edecek olan ismi Acun Ilıcalı nihayet açıkladı. Survivor All Star'da 27 Mayıs elenen ve adaya veda eden isim Berna oldu. Berna final hayaline veda etti. Berna, Anıl, Hakan ve Serenay’ın eleme adayı olduğu konseyde Berna rakiplerinden daha az oy alarak Survivor All Star’da elenen isim oldu. Berna ödül göremeden gidiyor diye gözyaşlarına boğuldu.  

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi