Görüş Bildir

Survivor All Star 29 Haziran ödül oyununu kim kazandı? 3 kişi birden İtalya'ya!

Survivor All Star 29 Haziran ödül oyununu kim kazandı cevabı alındı. Survivor All Star 29 Haziran akşamı büyük adrenalin yaşandı. Dominik’te kıyasıya mücadele eden Merve Aydın, Begüm, Hilmicem ve Turabi bireysel ödül oyununda karşı karşıya geldi. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı, Floransa’ya kim gitti, Venedik’e kim gitti? Hilmicem ve Merve Aydın neden tartıştı? İşte ayrıntılar…

Survivor All Star 29 Haziran ödül oyununu kim kazandı? 3 kişi birden İtalya'ya!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’in ng rekortmeni fenomen yarışma programı vor All Star’da finalin adı belli olurken, artık Dominik’teki son ödül oyunu oynandı ve Merve Aydın, Begüm, Turabi ve Hilmicem ödül için kıyasıya yarıştı. 29 Haziran 2015 akşamı ekranlarımıza konuk olan Survivor ;dül oyununda yarışmacılar eğlenceli ve zor bir parkurda karşılaştı. Yarışmacılara diğer bireysel oyunlarda olduğu gibi 8 hak verildi ve kaybeden 1 hakkını yitiriyor, kazanan ise hakkını koruyordu. Ödül oyununa iyi başlayan Turabi uzunca bir süre 8 hakkıyla yarışa devam etti ve mağlubiyet yüzü görmedi. Peki ödül oyununu kim kazandı, bireysel ödül oyununda büyük ödül kimin oldu? İşte cevabı…

SURVIVOR ALL STAR 29 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?  

Survivor All Star’da bir önceki ödül oyununu Merve Aydın kazanmıştı ve Begüm ile beraber hem babalarına hediye yollamış, hem de baklava yemişlerdi. 29 Haziran Pazartesi ödül oyununda ise ilk etapta tüm yarışmacılar çekişiyordu.

İLK ELENEN MERVE AYDIN İKİNCİ ELENEN HİLMİCEM -  TARTIŞTILAR!

Survivor All Star’da Merve Aydın ödül oyununda ilk elenen isim oldu, ikinci elenen isim ise Hilmicem oldu. Ancak Hilmicem elenince Merve Aydın Hilmicem’e bilerek oyunu verdiğini söyledi ve tartışmaya giriştiler.

KAZANAN TURABİ, SEVİNEN HİLMİCEM VE BEGÜM

29 Haziran 2015 Pazartesi ödül oyununu kazanan Turabi oldu, ancak Alp Kırşan sürpriz yaptı Turabi’ye; “Turabi Floransa ve Venedik’e gideceksin ama seni yalnız göndermeyeceğiz, Gönüllüler üyesi olduğun için Begüm ve Hilmicem ile beraber gideceksin” dedi ve Begüm ile Hilmicem hem şaşırdı hem de sevindi. Merve Aydın direkt olarak Kuzey Kıbrıs’a Turabi, Hilmicem ve Begüm ise Floransa-Venedik’e gidip daha sonra Kıbrıs’a geçecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi