Survivor All Star 3 Mayıs Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı?

TV8’in en fenomen yarışma programı Survivor All Star 3 Mayıs akşamı izleyenlere yine müthiş bir oyun izletti. Dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor All Star Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Geçtiğimiz hafta Dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler bu hafta da kazandı mı? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim kaybetti? Bakalım konseyden kimin ismi çıkacak?

Survivor All Star 3 Mayıs Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı?

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Survivor All Star’da 3 Mayıs akşamı (bu akşam) dokunulmazlık oyunu kim kazandı. Oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler tıpkı dün akşam olduğu gibi kazanmayı başardı. Gönüllüler dokunulmazlık oyununu 10-6 kazandı. İki hafta önce dokunulmazlık oyununu kaybederek konseye giden ve konseyden Özlem’i uğurlayan Gönüllüler bu hafta kazanarak Ünlüleri konseye göndermeyi başardı.

KONSEYDEN KİMİN İSMİ ÇIKACAK?                   

Bu haftanın ve bu akşamın en merak edilen konusu ise Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında konseyden kimin isminin çıkacağı. Merak edilenler kısa sürede yanıt bulacak. Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı. Ünlüler dokunulmazlık oyununu kaybettikleri için konseye gidecek ve aralarından birini göndermek zorunda kalacaklar. Gönüllüler Takımının dokunulmazlık oyununu kazanmasında başrolü Hilmicem, Hasan ve Sahra oynadı. Ünlüler kaybettikten sonra Hakan çok üzüldü Serenay Hakan’a “Bugün kötü günümüz iyi günlerimiz de olacak” dedi. Gönüllüler ise büyük sevinç yaşadı. Konseyde kimin ismi çıkarsa hemen haberimizde yer vereceğiz, bizden ayrılmayın.

Kaynak: Diyarbakır Söz