Survivor All Star 3 Temmuz (Yeni bölüm) fragmanı – Şampiyon kim oldu

Survivor All Star yeni bölüm (3 Temmuz) fragmanı yayınlandı. “Survivor All Star 2015 şampiyon kim oldu” sorusunun yanıt bulacağı Survivor 3 Temmuz bölümü canlı olarak yayınlanacak. SUrvivor 96. Bölüm tanıtımında Merve ve Turabi’nin Survivor’da yaşadıkları ve oyunlardaki performanslarından kesitler var. Survivor All Star 3 Temmuz canlı yayında son 10 yılın en iyisi, şampiyonu belirlenecek. İşte ayrıntılar…

Survivor All Star 3 Temmuz (Yeni bölüm) fragmanı – Şampiyon kim oldu

SURVIVOR ALL STAR 2015 ŞAMPİYONU TIKLA ÖĞREN!

TV8’in nefesleri kesen yarışma programı Survivor All Star’da son 10 yılın en iyisi, yani şampiyonu bu akşam (3 Temmuz 2015 Cuma) belli oluyor. Survivor canlı yayınla ekranlara gelecek ve SMS oylamasından Turabi veya Merve Aydın’ın şampiyon olduğu açıklanacak.

MERVE AYDIN MI TURABİ Mİ?

Survivor 3 Temmuz 2015  Şampiyon kim oldu, sorusunun yanıt bulacağı Survivor All Star 96. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı da yayınlandı. Fragmanda iki yarışmacının da survivor’da Dominik Cumhuriyeti’nde yaşadıkları ve oyunlardaki performanslardan enstantaneler var. Turabi mi şampiyon oldu Merve mi, sorusu yanıt bulacak nihayet.

KİM ŞAMPİYON OLUR – ÖNGÖRÜ!

Survivor’ı başından beri takip edenler bunun farkındadır ki Merve Aydın’ın Survivor All Star şampiyonu olabilme olasılığı daha yüksek, her ne kadar Turabi geçen senenin şampiyonu olsa bile. Şöyle ki; Survivor All Star’da Kuzey Kıbrıs öncesi son elenen isim Hasan Yalnızoğlu oldu, SMS’teki rakibi ise Merve Aydın’dı ve Merve Hasan’ı SMS’te mağlup etmeyi başarmıştı. Hasan’ın Gönüllüler takımının neredeyse her konseyinde 1’inci olduğunu ve ardından 2. Olan ismin Turabi olduğunu ele alırsak, Merve Aydın’ın şampiyon olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylememiz yersiz olmaz. Bize göre Survivor All Star Şampiyonu Merve Aydın olur.

SURVIVOR ALL STAR 96. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Recep Kaya