Survivor All Star 30 Mayıs Ödül Oyununu kim kazandı? Geri döndüler!

Survivor All Star 30 Mayıs ödül oyununu kim kazandı? Survivor All Star 30 Mayıs akşamı adada müthiş mücadele veren Ünlüler ve Gönüllüler takımları ödül oyununda kıyasıya yarıştı. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı, 30 Mayıs Survivor kim kazandı? Ödül neydi? İşte cevabı…

Survivor All Star 30 Mayıs Ödül Oyununu kim kazandı? Geri döndüler!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’in reyting ustası yarışması vor All Star’da Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki kıyasıya yarış devam etmekteydi. yıs 2015 akşamı ekranlara gelen Survivor All Star ;dül oyununda yarışmacılar oldukça zorlu bir parkurda yarıştı. Büyük mücadele ve heyecanın yaşandığı ödül oyununu azandı, ipi hangi takım göğüsledi? Ayrıntılar aşağıda…

SURVIVOR ALL STAR 30 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?  

Tam 8 ödül oyununu üst üste Gönüllüler kazanmıştı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler ise konseyden Berna’yı uğurlamıştı. Berna adaya veda etmişti. Bu haftaki ilk ödül oyununa ilk kez Berna’sız çıkan Ünlüler müthiş bir oyun sergilediler. Survivor All Star Cumartesi ödül oyununda Ünlüler kazandı. Çok zor ve oldukça eğlenceli bir ödül oyununu Ünlüler 10-8 gibi bir skorla kazandı.

ÜNLÜLER GERİ DÖNDÜ ARTIK!

30 Mayıs 2015 akşamı yayınlanan Survivor All Star’da zorlu parkurda müthiş bir oyun oynandı ve ödül açıklandığında yarışmacılar yine çığlıklar attı. Büyük ödül için kıyasıya mücadele etti iki takım da. 8 oyun üst üste kazanan Gönüllüler bu yarışmada da müthiş bir mücadele örneği gösterseler de ödülü kazanamadılar. ;nlüler takımı ise tam 8 oyun sonra aç olmalarına rağmen, ödülü kazanmayı başardılar.

MERVE AYDIN FARKI!

Durum 9-8’di ve son etaptı artık. Ünlüler takımından Merve Aydın ile Gönüllüler takımından Begüm karşı karşıya geldi. Ancak Merve Aydın çok istiyordu bu ödülü ve tatlı olan bir ödül olduğu için ve 8 ödül kaybettikleri için artık tak etmişti. Merve Aydın büyük bir beceriyle Begüm’ü mağlup etti ve ödülü Ünlüler’e getirdi.

8 OYUN SONRA GELEN SEVİNÇ!

Merve aydın ödülü kazandı ada çığlıklarla inledi. Ünlüler takımı hep birlikte Merve Aydın’a koşarak futbolcuların sevincini andıran bir sevinç yaşadılar. Serenay sevinç gözyaşlarına boğuldu, kolay değildi tabii tam 8 oyun sonra kazanmışlardı. Onlar öyle sevinirken Gönüllüler de ilginç bakışlarla onları izledi ama hak verdi.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor All Star’da zorlu ödül oyunu sonunda kazanan Ünlüler hem açlıklarını hem de tatlı krizlerini giderdiler. Simit Sarayı’ndan tatlı çeşitlerinin olduğu yiyecek ödülünü Ünlüler kazandı ve krizlerini giderdiler. Hakan, Merve Aydın, Serenay, Doğukan ve Anıl’ın olduğu Ünlüler takımı ilk kez tatlı yediler.

Kaynak: Diyarbakır Söz