Survivor All Star 4 Mayıs Ödül oyununu kim kazandı?

TV8’de izleyenleri ekran başına kilitleyen ve her gün reyting rekorları kıran Survivor All Star’da büyük mücadele tüm hızıyla sürüyor. Survivor All Star 4 Mayıs akşamı ekranlara gelen bölümde ödül oyunu neredeyse nefes bile alınmadan izlendi. İşte, 4 Mayıs ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? Survivor 4 Mayıs ödül oyunu kim kazandı? gibi sorular yanıt buldu.

Survivor All Star 4 Mayıs Ödül oyununu kim kazandı?

EMRE ATEŞ

Survivor All Star’da Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki müthiş mücadele devam ediyor. 4 Mayıs 2015 akşamı ekranlara gelen bölümde Ödül oyununda Gönüllüler ile Ünlüler karşı karşıya geldi, büyük çekişmeye sahne olan ödül oyununu kim kazandı? İşte cevabı…

ÜNLÜLER 8-6 YAPTI AMA!

Ünlüler 8-5 gerideydi, Hakan ve Turabi karşı karşıya geldi Turabi kazandı ve durumu 9-5’e getirdi. Daha sonra Nadya Merve karşı karşıya geldi. Nadya Merve’ye karşı kaybetti ve durum 9-6 oldu.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?     

Ve son etap. Artık durum 9-6. Gönüllüler’den Bozok Ünlüler’den Pascal karşı karşıya geldi. Bozok büyük bir konsantrasyon ve beceriyle Pascal’ı mağlup etmeyi başardı. Gönüllüler 10-6 kazanmayı başardı.

ÖDÜL GÖNÜLLÜLERİN

3 Mayıs akşamı yayınlanan Survivor All Star’da dokunulmazlık oyununu Gönüllülere kaptıran Ünlüler bu oyunu da kaptırdı ve Gönüllüler bu haftaki ikinci oyunu da kazanarak büyük başarı sağladı. Ödül oyununda Gönüllüler ödülü kazanmış oldu.

ÖDÜL NEYDİ?

Dominik’te çok zor bir oyun oynandı ve oyun sonunda Gönüllüler kazandı ve Gönüllüler bir kez daha yiyecek ödülü kazandılar. Bu haftaki iki oyunu Gönüllüler kazanarak başarılı oldu.  Turabi ve Hilmicem’in performansları Gönüllüler takımının kazanmasında büyük rol oynadı.

GÖNÜLLÜLERE BUZDOLABI!

Survivor All Star 4 Mayıs Ödül Oyununu başarıyla tamamlayan takıma buzdolabı verilecekti ve buzdolabının içinde her şey vardı. Ödül oyununu Gönüllüler kazandı ve buzdolabındaki yiyecekleri onlar yemeye hak kazandı. Buzdolabında ise yiyecekler ise et, peynir, salatalık, domates, sandviç vs. birçok yiyecek vardı.

HAKAN NE YAPACAK

Survivor All Star'da eleme adayı olan Hakan'ın etkisiz performansı Ünlüler takımının mağlubiyetinde başrol oynadı. Hakan ismi yazıldıktan sonra motivasyonunu kaybetti. Ünlüler ise bu mağlubiyeti Hakan'ın üzerine yıkmaya çalıştı. Hakan'ın bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.

Kaynak: Diyarbakır Söz