Survivor All Star 5 Mayıs Ödül oyununu kim kazandı?

TV8’de yayınlanan ve izleyenlerin soluksuz izlemesini başarmakta usta bir program olan Survivor All Star’da büyük mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Survivor All Star 5 Mayıs 2015 akşamı ekranlara gelen bölümde ödül oyunu soluksuz izlendi. İşte, 5 Mayıs ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? Survivor 5 Mayıs ödül oyunu kim kazandı? gibi sorular yanıt buldu.

Survivor All Star 5 Mayıs Ödül oyununu kim kazandı?

RECEP KAYA

vor All Star’da Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki kıyasıya mücadele, didişme hız kesmeden sürüyor. 5 Mayıs 2015 akşamı ekranlara gelen bölümde ;dül oyununda Gönüllüler ile Ünlüler karşı karşıya geldi, büyük çekişmeye sahne olan ödül oyununu azandı? İşte cevabı…

ÜNLÜLER KAZANDI MI?

Ünlüler pes etmeyecekti, yılmayacaktı ve nitekim öyle de oldu. Büyük heyecan devam ederken Ünlüler durumu 9-8’e getirmeyi başardı. Peki kim kazandı?

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?     

Ve son etap. Artık durum 9-8. Gönüllüler’den Bozok Ünlüler’den Hakan karşı karşıya geldi. Hakan büyük bir konsantrasyon, hırs ve beceriyle Bozok’u mağlup etti. Ünlüler 10-9 kazanmayı başardı.

ÖDÜL ÜNLÜLERİN

3 Mayıs akşamı yayınlanan Survivor All Star’da dokunulmazlık oyununu ve 4 Mayıs’taki ödül oyununu Gönüllülere kaptıran Ünlüler bu oyunu da kaptırmaya niyetli değildi ve nitekim öyle de oldu. Ödül oyununda Ünlüler ödülü kazanmış oldu.

ÖDÜL NEYDİ?

Dominik’te çok zor ve eğlenceli bir oyun oynandı ve oyun sonunda Ünlüler kazandı ve Ünlüler bir kez daha “Mor Oda”ya girdi ve annelerinin seçmiş olduğu yemeği yediler. Bu haftaki birçok oyunu Gönüllüler’e kaptıran Ünlüler bu kez kazanarak başarılı oldu.  Hakan ve Merve Aydın’ın performansları ise Ünlüler takımının kazanmasında büyük rol oynadı.

BOZOK ÜZÜLDÜ

ise kaybettiği için çok üzüldü ve nasıl atamadım diyerek dövündü. Begüm ve Sahra ise gözyaşlarını tutamadılar. Hilmicem, Turabi ve Nadya Bozok’u abi kendine gel, iyisin ne olacak diye teselli etmeye çalıştılar. Bozok ise üzgündü.

BEGÜM ÜNLÜLER’E KIZDI

uml;m, Ünlüler sevincini abartınca “Yeter artık” diye bağırdı ve ağlayarak “Sipariş veriyorsunuz ama ya biz size böyle yapmıyoruz” deyince Doğukan ve Hakan Begüm’den özür dileyerek “Haklısın” dedi. Begüm uzun süre gözyaşlarını tutamadı.

GÖNÜLLÜLERE ANNELERİNDEN GELEN RESİMLER

vor All Star 5 Mayıs Ödül Oyununu başarıyla tamamlayan takıma da ve annelerinin seçtiği yemek dışında bir ödül daha vardı. Yarışmacılar annelerinin resimlerine bakarak Mor Oda’da annelerinin seçtiği  yemeği yiyecekti. Ödül oyununu Ünlüler kazandı ve Mor Odada annelerinin resmine bakarak yemek yediler ve Anneler günü yaklaştığı için duygusal anlar yaşandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz