Görüş Bildir

Survivor All Star 58. Bölüm (Yeni Bölüm) fragmanı– Kim kazanacak?

Survivor All Star 58. Bölüm (Yeni Bölüm) fragmanını izleyebilirsiniz artık. Survivor All Star 23 Mayıs Cumartesi günü ekranlara gelecek bölümde bir ödül oyunu oynanıyor. Geçtiğimiz Konseyde Gönüllüler takımından Sahra adaya veda etmişti. Sahra’nın vedası sonrası adada neler yaşanacak, Begüm tek kız kaldı. Ödül oyununu kim kazanacak? Hasan tek mi kalacak? İşte tüm soruların cevaplanacağı Survivor All Star yeni bölüm fragmanı ile ilgili ayrıntılar...

Survivor All Star 58. Bölüm (Yeni Bölüm) fragmanı– Kim kazanacak?

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Survivor All Star’da Çarşamba günü Gönüllüler takımından Sahra adaya veda etmişti. 23 Mayıs Survivor All Star yeni bölüm fragmanında ise ödül oyunu oynandığını görüyoruz. Survivor All Star 23 Mayıs ölüm anı yayınlandı.

SURVIVOR ALL STAR 23 MAYIS YENİ BÖLÜM'DE NELER OLACAK?               

Survivor All Star yeni bölüm 58. Bölüm (23 Mayıs) fragmanında adadaki stratejiler, oyunlar, dedikodular tabii ki bitmiyor. Turabi yine kamera karşısında. Turabi ne diyor? Hasan röportajda ne diyor? Hakan röportajda ne diyor? Ayrıca Survivor 23 Mayıs Cumartesi günü oynanacak ödül oyununu kim kazanacak, Gönüllüler mi Ünlüler mi? 23 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de yanıt bulacak Survivor All Star’ın Bölüm Fragmanını da aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz

ÖDÜL AÇIKLANDI ADA YİNE İNLEDİ!

Survivor All Star’da oyunlar zorlaştıkça ödüllerin büyüdüğünü zaten görüyoruz. Yarın akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümde Dominik’te yine ada yarışmacıların çığlıklarıyla inliyor. Çok zevkli ve eğlenceli bir ödül oyununun oynanacağı Survivor All Star’da ödül açıklanırken ada inledi adeta. Survivor All Star’da yarışmacılar yine çok istekli. Açlık imtihanını kim kazanacak?

Survivor All Star 58. Bölüm 23 Mayıs fragmanını izlediğinizde de göreceğiniz üzere adadaki dedikodular, laf atmalar, gerilimler, stratejiler bitmiyor. İşte Survivor All Star 23 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8'de!

ng>SURVIVOR ALL STAR 58. BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi