Görüş Bildir

Survivor All Star Erzak Oyununu kim kazandı? – İşte cevap

Survivor All Star 27 Mayıs erzak oyunu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de Alp Kırşan’ın sunumuyla ekranlara gelen 27 Mayıs Survivor All Star erzak oyunu soluksuz izlendi. Peki, Survivor 27 Mayıs Erzak Oyununu kim kazandı? Yanıtı haberimizde…

Survivor All Star Erzak Oyununu kim kazandı? – İşte cevap

EMRE ATEŞ

strong>’in nefes kesen ve reytinglerin usta yarışması vor All Star yıs bölümünde erzak oyunu oynandı.

Erzak oyunu oldukça zor ve denge isteyen bir oyundu. Yarışmacılar Tahtanın üzerinde denge sağlayarak birbirlerini düşürmeye çalıştı. Biraz çekişmeli geçen Erzak oyununu azandı peki? İşte cevabı…

GÖNÜLLÜLER YİNE HIZLI BAŞLADI

Gönüllüler oyununa da hızlı başladı. Bu hafta ve geçtiğimiz hafta tüm ödül oyunlarını kazanan Gönüllüler, erzak oyununda da oldukça iyiydi. Üst üste sayılarak alarak 4-1 öne geçti gönüllüler. Ancak Ünlüler de zayıf lokma olmadıklarını göstermek istiyordu.

ÜNLÜLER 4-4’Ü YAKALADI!

Gönüllüler 4-1 öne geçmişti ama rehavete kapılmış olacaklar ki Ünlüler arka arkaya sayılar aldı. Anıl, Doğukan, Hakan ile durumu 4-4’e getirmeyi başardı. Ardından yine Doğukan ile 5-4 öne geçti ama sonrasında Hasan 5-5’i yakaladı ve ne olduysa bundan sonra oldu.

GÖNÜLLÜLER AÇILDI, ÜST ÜSTE!

Gönüllüler 5-5’i yakaladıktan sonra, Hilmicem, Begüm Hasan ve yine Hilmicem ile 9-5 öne geçmeyi başardı. Daha sonra karşı karşıya gelen Hakan ve Turabi oyununda ise Hakan kazanarak 9-6’ya getirdi durumu. Ve son etapta Begüm ile Anıl karşı karşıya geldi. Begüm yine büyük bir beceriyle Anıl’ı suya düşürmeyi başardı. Ve Gönüllüler erzak oyununu 10-6 kazanmış oldu.

YİNE GÖNÜLLÜLERİN GECESİ

Survivor All Star 27 Mayıs Erzak oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Yaşam mücadelesinde çok önemli bir ödül olan Erzak oyununa Gönüllüler hızlı başlamıştı, yine takımda Begüm, Hasan ve Hilmicem’in performansı etkili oldu.

Gönüllüler Erzak oyununu 10-6 kazanmış oldu. Gönüllülere haftalık erzak verilecek, oyunu kaybeden Ünlülere ise haftalık erzakın 4’te 1’i verilecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi