Survivor All Star bitti, geriye hatıra bu pozlar kaldı!

Koca bir sezon onları izledik, kimi destekledi çok sevdi, kimisi ise eleştirdi yalanlar yaftalar attı. Nitekim 130 günlük serüven sona erdi. Survivor All Star yarışmacıları dönüş yolculuğunda son pozlarını verdi ve dev sosyal medya platformu Instagram’dan yayınladılar. Survivor All Star bitti, geriye hatıra bu pozlar kaldı.

Survivor All Star bitti, geriye hatıra bu pozlar kaldı!

4 Temmuz 2015 Cuma akşamı final yapan Survivor All Star yarışmacıları Kuzey Kıbrıs’tan İstanbul’a döndü artık. Şampiyon Turabi Çamkıran’ın SMS oylaması sonucu birinci olduğu tüm yarışmacılar, otel ve havaalanında çektikleri hatıra fotoğraflarını da dev sosyal medya platformu Instagram’dan paylaştı. Dominik Cumhuriyeti’nde kıyasıya mücadele eden yarışmacılar bir araya gelip son pozlarını da vermiş oldu.

SAÇLARI VE ELLERİYLE KALP İŞARETİ YAPTI

Survivor All Star’da Şampiyon olamayan ve Turabi’ye kaptıran güzel atlet Merve Aydın, kendisini destekleyen fanları için saçları ve eliyle kalp işareti yaparak çektirdiği fotoğrafa, “Uzun zaman ayrı kaldık ama hepinizin kalbi benimleydi. Benim kalbimin hepsi de sizin” yorumunda bulundu. Turabi Çamkıran ise şampiyonluğunu “Ohh be” sözleriyle yorumladı.

Kaynak: Milliyet                       

Kaynak: Diyarbakır Söz