Survivor All Star’da 19 Nisan Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor All Star Dokunulmazlık oyunu oynandı. TV8’in fenomen yarışma programı Survivor All Star 19 Nisan akşamı izleyenlere müthiş anlar yaşattı. Dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor All Star’da Ünlüler 2-0 öne geçmeyi başardı, Gönüllüler direnmeye devam etti ve 3-2’ye getirmeyi başardı durumu. Ancak Ünlüler yılmadı mücadele etti. Peki, Survivor All Star 19 Nisan 2015 Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor All Star’da 19 Nisan Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

RECEP KAYA

Survivor All Star dün akşamki gibi müthiş anlara sahne oldu. Ünlüler ve Gönüllüler müthiş bir mücadeleye giriştiler. Ünlüler takımında Merve Aydın, Berna ve Serenay’ın performansı etkili olurken, Gönüllüler takımında ise Hasan, Hilmicem ve Turabi’nin performansı başarılıydı. Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu ise en çok merak edilenler arasındaydı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star’da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmayı başardı. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler bu hafta da aynı başarısızlığı göstermedi ve kazanmayı bildi. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybederek konseye giden ve konseyden Merve Oflaz’ı uğurlayan Ünlüler bu hafta kazanarak Gönüllüleri konseye göndermeyi başardı.

SURVİVOR ALL STAR DOKUNULMAZLIK OYUNU ÜNLÜLER KAZANDI

Geçtiğimiz hafta Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler bu hafta kazanmayı başardı. Ünlüler çekişmeli mücadele sonrası son etapta Merve Aydın ve Nadya karşılaştı. Ve Merve Aydın etabı daha önce tamamlayarak kazandı. Survivor All Star Dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Sorusu yanıt buldu. Ünlüler Dokunulmazlık oyununu 10-7 gibi bir skorla kazandı. Bakalım Gönüllüler konseyden kimin ismini eleme adayı olarak çıkaracak?

KONSEYDEN KİMİN İSMİ ÇIKACAK?                   

Bu haftanın ve bu akşamın en merak edilen konusu ise Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında konseyden kimin isminin çıkacağı. Merak edilenler kısa sürede yanıt bulacak. Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı ve Gönüllüler konseye gidecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz