Survivor All Star’da 19 Nisan konseyde kimin adı yazıldı?

TV8’in heyecan verici programı Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler konseyde kimin gitmesini istiyorsa isimlerini tek tek yazdı. Büyük heyecana sahne olan konseyde kimin gideceği merak konusuyken SMS oylaması da sona erdi. Gönüllüler konseyinde kimin adı (ismi) yazıldı? Kim kimin ismini yazdı? Soruların cevapları haberimizde…

Survivor All Star’da 19 Nisan konseyde kimin adı yazıldı?

RECEP KAYA

TV8’in afili programı Survivor All Star yarışma programında 19 Nisan akşamı heyecan, aksiyon mücadele ne isterseniz, her şey vardı. Konseyde de heyecan üst seviyeye tırmandı ve Gönüllüler birbirine girdi ve kendi aralarında konuşmaya başladı. Önce Bozok ile Sahra kendi aralarında tartıştı. Begüm ve Sahra Bozok’a yüklendi. Daha sonra ismi eleme adayı olarak öne çıkan Hasan Turabi’yle tartıştı, sert sözler söyledi. Konsey bir anda karıştı.

KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILDI?                                                    

Survivor All Star Dokunulmazlık oyunu sonunda kaybeden taraf Gönüllüler oldu ve konseyde Gönüllülerden birinin gideceği anlaşıldı. Gönüllüler konseyde kimin gitmesini istiyorsa onun adını yazdı ve Acun Ilıcalı kimin isminin ön planda yer alacağını açıkladı.

İŞTE GÖNÜLLÜLERDE KONSEYDE İSMİ ÇIKAN KİŞİ

Ve Acun Ilıcalı açıkladı. Gönüllüler Bozok ve Hasan’ın adadan elenmesini, gitmesini istediklerini gösterdiler. Gönüllüler takımından 4 kişi, yani Nadya, Turabi, Hilmicem ve Bozok Hasan’ın adını yazarken, 4 kişi de yani Hasan, Sahra, Özlem ve Begüm de Bozok’un adını yazdı. Böylelikle eşit oy alarak Bozok ve Hasan eleme adayı oldu.

GÖNÜLLÜLER ADASINDA İKİ GRUP BİRBİRİNİ YAZDI

Survivor All Star 19 Nisan akşamı konseyde en çok Bozok ve Hasan’ın ve ismi yazıldı. 4 kişi Hasan’ın, 4 kişi de Bozok’un ismini yazdı. Gönüllüler adasında ikiye bölünen gruplar birbirini yazdı. Eleme adayı Bozok ve onunla eşit olarak oy alan isim Hasan oldu. Hasan veya Bozok adaya veda edecek mi, o da Salı akşamı belli olacak.

SALI GÜNÜ KİM ELENECEK?

Hasan veya Bozok adaya veda edecek mi, Salı günü konseyde hangisi elenecek en çok merak edilen konu şu anda bu.

Hasan ve Bozok eleme adayı. Bakalım Salı günkü konseyde Hasan mı elenecek Bozok mu?

Kaynak: Diyarbakır Söz