Survivor All Star’da 20 Nisan ödül oyununu kim kazandı?

TV8’in büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star, her bölümüyle soluksuz izlenmeye devam ediyor. 20 Nisan Ödül oyununda Ünlüler ile Gönüllüler arasında müthiş bir mücadele yaşandı. Dün dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler büyük sevinç yaşamıştı. 20 Nisan Survivor All Star’da da nefes kesen oyunda yarışmacılar zorlu parkurda çamura bulaştı. Büyük mücadele sonrası ödül oyununu Ünlüler kazandı ve ödül Ünlülerin oldu. Ödül ise ızgaraydı ve Ünlüler barbeküde hazırlanan ızgarayı yedi.

Survivor All Star’da 20 Nisan ödül oyununu kim kazandı?

EMRE ATEŞ

Son Haftaların en büyük mücadelesi yaşandı Survivor All Starda. Acun Ilıcalının fenomen olma yolunda büyük adımlar atan kanalı TV8'de Acun'un sunumuyla ekranlarımıza konuk olan Survivor All Star’da 20 Nisan akşamı büyük heyecan vardı. Ünlüler ve Gönüllülerin kıyasıya yarıştığı Survivor All Star ödül oyununda büyük ödül barbeküde ızgara oldu.

Izgarayı kim yiyecek? Izgarayı kim yedi? 20 Nisan Ödül oyununu kim kazandı? Gibi sorular yanıt buldu. Büyük mücadelenin yaşandığı ödül oyununda durum 9-8 iken Doğukan ve Hasan karşı karşıya geldi ve Doğukan geriden gelerek durumu 9-9’a getirmeyi başardı. En son etapta en iyi kadınlarda Merve Aydın ile Sahra, en iyi erkeklerde Doğukan ile Turabi karşı karşıya geldi.

Gönüllüler ve Ünlülerin parkurda çamura bulaşması ilginç görüntüler oluşturdu.

Final etabında önce Merve Aydın ve Sahra karşı karşıya geldi. Ödülü kim kazanacak sorusu yanıt bulacaktı. Merve Aydın ve Sahra’nın oynadığı etapta Merve Aydın önde tamamladı. Ardından Doğukan hemen başladı.  Doğukan Turabiden önce etabı tamamladı ve ilk çarpı işaretini devirdi. Turabi de arkadan yetişti ama yetmedi. Doğukan iki işareti de devirdi.

Vee ödül Ünlülerin oldu. Dün akşam dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler bu akşam da ödül oyununu kazandı. Ünlüler büyük sevinç yaşarken, gönüllüler büyük hüzne boğuldu. Merve Aydın sevinçten gözyaşı döküp Allah’a şükür etti. Merve Aydın uzun süre yerden kalkamadı ve gözyaşları döktü. Uzun süredir açlıktan kıvranan Ünlüler ödül oyununu kazanarak Izgara yemeye hak kazandı.

ÜNLÜLER 2 OYUN ÜST ÜSTE ALDI                                                      

Ödül oyunu nihayet sonuçlandı ve ödül oyunu Ünlülerin oldu, Barbeküde hazırlanan Izgarayı Ünlüler kazandı ve Ünlüler mangalda pişen ızgarayı afiyetle yiyecekler. Gönüllüler bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybettikten sonra bugünkü ödül oyununda da başarısızlık yaşadı.

Oyun sonrası Ünlüler büyük sevinç yaşadı, Serenay ve Merve Aydın sevinçten gözyaşlarını tutamadı ağladı, Merve Aydın uzun süre yerde uzandı ve ağladı.

Ünlüler barbeküde hazırlanan Izgara etleri ve cızbız köfteleri afiyetle yediler ve etleri pişiren Fikri Usta'ya tezahüratlar yaptılar.

Ünlüler iki haftadır yemek yemedikleri için bitkindiler ve artık ağlıyorlardı. Ancak bu akşam ki ödül oyununu Ünlüler kazanınca sevinçten ne yapacaklarını şaşırdılar. Etleri, cızbız köfteleri afiyetle yiyip bir de cola içtiler. Ünlüler takımında Anıl, Hakan, Merve Aydın, Doğukan, Pascal, Berna ve Serenay büyük sevinç yaşadı. Ünlüler etleri yedikten sonra kendilerine geldiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz