Görüş Bildir

Survivor All Star’da 27 Nisan ödül oyununu kim kazandı?

TV8’in ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star, her bölümüyle nefes kesmeye izlenmeye devam ediyor. 27 Nisan Ödül oyununda Ünlüler ile Gönüllüler arasında müthiş bir mücadele yaşandı. Dün dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler büyük sevinç yaşamıştı. 27 Nisan Survivor All Star’da da nefes kesen oyunda yarışmacılar zorlu parkurda topları toplamaya çalıştı. Peki, Survivor All Star 27 Nisan Ödül oyununu kim kazandı, Ödül neydi, ödül oyununu kim kaybetti, işte cevapları…

Survivor All Star’da 27 Nisan ödül oyununu kim kazandı?

RECEP KAYA

Son Haftaların en büyük mücadelesi yaşandı Survivor All Starda. Acun Ilıcalının fenomen olma yolunda büyük adımlar atan kanalı TV8'de Acun'un sunumuyla ekranlarımıza konuk olan Survivor All Star 27 Nisan akşamı büyük heyecan vardı. Ünlüler ve Gönüllülerin kıyasıya mücadele ettiği Survivor All Star ödül oyununda büyük ödül Tahin Pekmez, Helva, Bal, Reçel ve birçok çeşidin bulunduğu piknik sepeti oldu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

27 Nisan Ödül oyununu kim kazandı, ödül oyununu kim kaybetti? Gibi sorular yanıt buldu. Büyük mücadelenin yaşandığı ödül oyununda durum 9-8 iken Hakan ve Turabi karşı karşıya geldi ve Hakan durumu 9-9’a getirmeyi başardı. En son etapta en iyi kadınlarda Merve Aydın ile Begüm, en iyi erkeklerde Hasan ile Pascal karşı karşıya geldi.

BEGÜM’ÜN PERFORMANSI ETKİLİ OLDU            

Final etabında önce Merve Aydın ve Begüm karşı karşıya geldi. Ödülü kim kazanacak sorusu yanıt bulacaktı. Merve Aydın ve Begüm’ün oynadığı etapta Merve Aydın önde tamamladı. Ardından Pascal hemen başladı.  Pascal Hakan’dan önce etabı tamamladı ve ilk halkayı deviremedi. Hasan da hemen arkasından Pascal’a yetişti. Atışı Begüm yaptı ve Begüm iki işareti de hızlıca devirdi.

Vee ödül Gönüllülerin oldu. Dün akşam 27 Nisan dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler bu akşam da ödül oyununu kazandı. Gönüllüler büyük sevinç yaşarken, Ünlüler hüzne boğuldu.

GÖNÜLLÜLER GERİ’DEN GELDİ

Ödül oyunu nihayet sonuçlandı ve ödül oyunu Gönüllülerin oldu, Tahin Pekmez, Helva, Bal ve Reçel’in olduğu pikniği Gönüllüler kazandı ve Gönüllüler tatlı çeşitlerinden oluşan piknikte bal, reçel, tahin pekmez, helvayı afiyetle yediler. Ünlüler bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybettikten sonra bugünkü ödül oyununda da başarısız oldular.

Oyun sonrası Gönüllüler büyük sevinç yaşadı, Gönüllüler Tahin Pekmez, Bal, Reçel ve Helva’dan oluşan birçok tatlı çeşidini afiyetle yediler.

Gönüllüler yedikten sonra enerji patlaması yaşadı, sevinçten ne yapacaklarını şaşırdılar.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi