Survivor All Star’da 28 Nisan Var mısın Yok musun ödülü kim kazandı?

TV8’in ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star, her bölümüyle ayrı bir sürprizle çıkıyor izleyicinin karşısına. Dün akşam Survivor All Star’da 27 Nisan Var Mısın Yok Musun oyunu oynanmış ve yarım kalmıştı. Bugün Doğukan ve Bozok yarıştı. Peki Doğukan ve Bozok kaç pezo kazandı, Var Mısın Yok Musun ödül oyununu kim kazandı? İşte cevabı…

Survivor All Star’da 28 Nisan Var mısın Yok musun ödülü kim kazandı?

RECEP KAYA

Survivor All Starda Acun Ilıcalının TV8'de sunumuyla ekranlarımıza konuk olan Survivor All Star 27 Nisan akşamında büyük bir sürpriz yapmıştı. Ünlüler ve Gönüllüler takımından 4 kişinin yarışacağı Var Mısın Yok Musun oyunu oynanmış ve yarım kalmıştı. Ödül ise 500 bin pezo idi.

Acun Ilıcalı şöyle demişti; “Birleşme Haftasına özel 500 bin pezoyu (120 Bin TL) veya ne kadar kazanacaksa, kazanan yarışmacı helikopterle alışveriş merkezine götürülecek ve o parayı orada 1 saatte harcayacak. Ayrıca hangi takım kazanırsa Beef’n ve kıvırcık patates ödülü de yemek olarak yiyecek” demişti.

SURVIVOR 28 NİSAN VAR MISIN YOK MUSUN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

28 Nisan Survivor All Star Var Mısın Yok Musun oyununu kim kazandı, ödül oyununu kim kaybetti? Gibi sorular yanıt buldu. Acun Ilıcalı dünden devam eden Var mısın Yok musun için üçüncü yarışmacıyı belirlemek için bir soru sordu;

 “Survivor’da en uzun parkur kaç metre”

Bu soruya doğru cevap veren kişi Doğukan oldu.

Doğukan yarıştığı zaman 50 bin ve 100 bin pezoyu kutularda açtırdı, biri Serenay diğerini ise Hilmicem açtı. Doğukan en son Hamdi Bey’in teklifini kabul ederek 23 Bin Pezo kazandı.

Dördüncü yarışmacı ise Bozok oldu

Bozok kutusuna gitti ve 750 pezo kazandı.

Böylece 28 Nisan Var Mısın Yok Musun ödül oyununu Ünlüler takımı kazanmış oldu. Gönüllüler kaybetti.

SURVİVOR 27 NİSAN VAR MISIN YOK MUSUN KİM KAZANMIŞTI?

Kaynak: Diyarbakır Söz