Survivor All Star’da Bozok diskalifiye mi oldu? Bozok Hakan'a kafa atmıştı!

Survivor All Star’ın 24 Mayıs bölümüne Bozok ve Hakan’ın kavgası damga vurmuştu. Bozok Doğukan’a karşı kaybettiği oyun sonrası bağırdı, Hakan’ın da Bozok gibi bağırması fitili ateşledi ve Bozok Hakan’a kafa attı. Bozok Hakana kafa attı ve cezası belli oldu. Peki, Bozok diskalifiye oldu mu?

Survivor All Star’da Bozok diskalifiye mi oldu? Bozok Hakan'a kafa atmıştı!

NAİF DURGUN

vor All Star yıs ve Hakan’ın sı olay yaratmıştı adada. Ünlüler takımının hepsi Hakan’ı destekleyip Bozok’u eleştirirken, Bozok da kendisini savundu ve Hakan’ın kendisini tahrik ettiğini söyledi. Bozok’un cezası ise konseyde belli oldu ve Acun Ilıcalı görüntüleri detaylı izlediklerini ve bunun cezasız kalmayacağını belirtti.

BOZOK BU HAFTA HİÇBİR OYUNDA OLMAYACAK, DİSKALİFİYE OLDU!

Bozok diskalifiye oldu ve hiçbir oyunda oynayamayacak. Bozok bu hafta boyunca hiçbir oyunda yer alamayacak, oynayamayacak ve kenarda oturacak. Bu da Gönüllüler takımı için büyük bir dezavantaj.

Acun Ilıcalı Bozok’un cezasını açıkladıktan sonra Hakan’a söz verdi.

HAKAN BOZOK İÇİN NE DEDİ?

: “İlk olarak ben bugün yaşanan olaydan dolayı da çok üzgün olduğumu söylemek isterim. Konsey başlarken ben bir özür beklerdim, ortada yanlış bir hareket olduğunu düşünüyorum. Özür her zaman özürdür. Survivor sadece açlık oyunu değil, survivor hepimizin ayrı ayrı karakterimizi ortaya koyduğumuz hayatta kalma mücadelesi. Bugün oyun alanında bozok benden özür dileseydi, mutlu olurdum, gider öperdim onu. Şu anki üzüntüm bugünden daha büyük. Bugün ben her arkadaşıma yaptığı gibi arkadaşımın üzerine doğru giderek bağırdım, ben böyle bir hareket bekleiyordum. Burada aramızda baba var o da bozok. Güzel şeyler yapmalıyız, bugün yaşanan olay gerçekten takımım bana sahip çıktı. Hepimiz örnek olmak zorundayız, doğru durmak zorundayız, ben bu kuralları çok iyi bilirim. Biz gerektiği yerde aslan da kesiliriz. Benim bundan sonra yapabileceğim tek şey arkadaşıma da takıma da orda cevap vermektir. Bir yanlış varsa, yanlış bir gün gelip sizin yanınızdaki insandan da gelebilir. Çok üzgünüm, survivor’daki en üzgün olduğum gün ama en de kuvvetlendiğimiz gün”

Survivor All Star heyecanı tüm hızıyla sürüyor.

ng>BOZOK HAKAN'A KAFA ATTI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz