Survivor All Star’da Duygu Çetinkaya Bozok’la kavga etti – Ortalık karıştı!

Survivor All Star’da yüzleşme gecesi yaşandı. Bu geceye damgasını vuran isim ise Survivor’ın istenmeyen kızı Duygu Çetinkaya oldu. Duygu Çetinkaya daha yüzleşmenin başında Acun Ilıcalı’nın söz verdiği andan itibaren Bozok’a yüklenmeye başlayınca olanlar oldu. Bozok Duygu’ya ne dedi, Duygu konseyde ne dedi Bozok’a? İşte ayrıntılar…

Survivor All Star’da Duygu Çetinkaya Bozok’la kavga etti – Ortalık karıştı!

Survivor All Star 2 Temmuz 2015 akşamı ekranlara gelen bölümde beklenen yüzleşme gerçekleşti. Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star’ın tüm yarışmacıları Kıbrıs’ta Konsey’deydi. Acun Ilıcalı sunuyordu yine. Acun Ilıcalı tek tek yarışmacılara duygularını soruyordu ki sıra Duygu Çetinkaya’ya gelmişti. Ancak Duygu bir başladı pir başladı, Acun Ilıcalı baş edemeyince Duygu’yu Survivor konsey’den çıkardı.

BOZOK: ABİ AŞIK BU BANA!                    

Bozok Duygu ile tartıştığı esnada baş edemeyince “Abi böyle bir şey olamaz ya bu kız aşık bana” deyince stüdyodakiler ve yarışmacılar kahkaha krizine boğuldu. Duygu ise bağırmaya başlayınca Acun Ilıcalı “Seni susturmak için ne yapabiliriz” dedi, Duygu Çetinkaya ise “Atabilirsiniz beni, çünkü ben bu insanın hakaretlerini, iftiralarını duymak istemiyorum” dedi ve Acun Ilıcalı da “Çıkmak istiyorsan çık” dedive Duygu Çetinkaya konseyi terk etti.

DUYGU ÇETİNKAYA YÜZLEŞMEDE ORTALIĞI KARIŞTIRDI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz