Görüş Bildir

Survivor All Star’da Ödül oyununu kim kazandı?

TV8’in en fenomen yarışma programı olan Survivor All Star 18 Nisan akşamı da izleyenlere müthiş dakikalar yaşattı. Ödül oyununun oynandığı Survivor All Star’da Gönüllüler 9-7 öndeyken topun başına Turabi geçti ve durumu 9-8’e getirmeyi başardı. Peki, Survivor All Star 18 Nisan ödül oyununu kim kazandı? Ödül oyunu neydi? İşte detaylar haberimizde…

Survivor All Star’da Ödül oyununu kim kazandı?

RECEP KAYA

Survivor All Star 18 Nisan Ödül oyunu yine çok çekişmeli geçti. Çünkü yarışmacılar yorucu ve oldukça zor bir parkurda yarıştı. Gönüllüler durumu Hilmicem ile 7-4’e getirdikten sonra. Gönüllüler takımından Begüm ile Ünlüler Takımından Serenay karşılaştı. Serenay halkaları daha önce yerleştirerek durumu 7-5’e taşımayı başardı.

SURVİVOR ÜNLÜLER GERİDEN GELDİ

Survivor’da Hasan ile Hakan karşı karşıya geldi. Zorlu parkuru hasan birkaç adım önde tamamladı, ancak halkaları Hakan daha erken yerleştirdi ve durumu 7-6’ya getirmeyi başardı. Ünlüler aradaki farkı 1’e indirdi. Merve Aydın ve Begüm karşı karşıya geldi. Ünlüler takımının iyi oyuncularından Merve Aydın etabı önde tamamladı ve halkaları da önce yerleştiren isim oldu. Ünlüler durumu eşitledi 7-7.

Gönüllüler 8-7 öndeyken, Özlem ile Serenay karşı karşıya geldi. Survivor All Star’da ödül oyununda Özlem Serenay’dan önce halkaları yerleştirerek durumu 9-7’ye getirdi.

Ve final etabında Gönüllüler takımından Hilmicem ile Ünlüler takımından Doğukan karşı karşıya geldi. Hilmicem etabı Doğukan’dan önce tamamlayıp, halkaları da yerleştirerek durumu 10-7 yaptı ve oyunu kazandı. Survivor All Star 18 Nisan Ödül oyununu Gönüllüler kazandı.

BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANDI                     

TV8’in en çok izlenen programı Survivor All Star 18 Akşamı oynanan ödül oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. En çok merak edilen soru ise Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı? İşte bu soru cevabını buldu.

ÜNLÜLER AÇLIKTAN TÜKENİYOR!

Survivor All Star’da bu akşam ödül oyunu oynandı. Oynanan ödül oyununu Gönüllüler kazanmayı başardı. Ünlüler iki haftadır tüm oyunları kaybediyor ve açlıktan tükenme noktasına kadar geldiler. Gönüllüler 18 Nisan Survivor All Star Ödül oyununu kazanarak 6’da 6 yaptı ve hükümranlığını sürdürdü. Survivor All Star 18 Nisan 2015’te Ödül Oyununda Gönüllüler takımından Hilmicem’in performansı çok etkiledi, Hilmicem’le birlikte Bozok da aynı şekilde çok iyi bir performans sergiledi.

Büyük Ödül oyunu ve zorlu parkur sonrası Survivor All Star’da ödül yemekti. Ve Gönüllüler yemek yemeye hak kazandı.

YEMEĞİ KİM YEDİ?                                           

11 Nisan Survivor All Star bölümünde Ödül oyunu oynandı, Dominik’te yağmur yağmaya başladı Acun gönüllülerin kazandığını açıkladı ve bir tarafta sevinç bir tarafta hüzün vardı. Gönüllüler ödül oyununu kazanarak sigara böreği, köfte, patates, peynir gibi birçok çeşitin olduğu yemeği yemeye hak kazandı. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta da ödül oyununu Gönüllüler kazanmıştı. Gönüllüler yemeği görünce çok şaşırdılar ve de çok sevindiler hemen yemeye başladılar. Yemeği tıka basa yediler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi