Survivor All Star’da kavga: bu kez Nadya ve Sahra tartıştı

Survivor All Star’da bu defa Gönüllüler birbirine girdi. Survivor All Star’da 18 Nisan 2015 akşamı ödül oyununu kazandı, Nadya ve Sahra kavgası yaşandı. Survivor All Star’da ödül oyunu oynandı ve Gönüllüler kazandı. Gönüllülerde Sahra ve Nadya köfte için kavga etti.

Survivor All Star’da kavga: bu kez Nadya ve Sahra tartıştı

EMRE ATEŞ

Survivor All Star’da 18 Nisan akşamı ödül oyunu oynandıktan sonra Gönüllüler ödülü kazanan taraf olarak yemek yedi. Yemek yenirken Sahra Nadya’nın fazladan köfte yediğini gördüğünü söylemesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

NADYA SAHRA’YA NE DEDİ?

Nadya Sahra’ya “Sana bir tavsiye vermek için buradayım, Ben seda değilim bağırayım, ben Berna değilim yumruk atayım. Seninle konuştuğumda savunma mekanizması oluşturuyorsun. Bir de şu gözlerini devirme biraz rahat olamaz mısın, sadece benim için değil herkes için öyle” diye konuştu.

SAHRA NADYA’YA NE DEDİ?                                            

Sahra ise Nadya’ya “Bu bir suçlama değil, benim hakkımı yiyorsa ben de kendi hakkımı savunmak istedim” dedi.

Nadya “İkincisi sen her seferinde benim tabağımı kontrol ediyorsun. Sürekli sen yemekte şikayet ediyorsun. Begüm’e söylemeni değil çünkü Begüm çevirmedi. Böyle şeyleri benim yüzüme söylemen istiyorum. Nadya hiç adil değildin de ki öyle değil, neden benimle konuşmuyorsun” dedi.

Sahra bunun üzerine gülerek; “Biz orada bas bas bağırdık zaten, Nadya’Nın tabağında fazla yemek var diye”

Nadya “Şimdi de benim yalan söylediğimi mi söylüyorsun”

Sahra “Yalan söylüyorsun çünkü ben tabağında 9 tane saydım”

Nadya bunun üzerine sinirlendi ve Sahra, sahra bana bak, gözlerime bak.  Gözlerime bakmıyor bile. Ben bir yalancıymışım. Eğer söylediğin doğruysa ve ben fazla yediysem, özür dilerim. Bir dahaki sefere yemek hakkımı sana vereceğim. Sahra Çok bencilsin ve burnun havada o burnunu indir. Sadece maskelerinizi çıkarın artık.

Sahra ise Nadya’ya bunun üzerine; “Burada bir hafta fazla kalabilmek için turabinin yanına gidip, bir bizim yanımıza geliyorsun. Nasıl bir insansın sen” dedi. İkili arasındaki tartışma Gönüllüler adasını gerdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz