Survivor All Star'da konsey karıştı! Hasan Turabi'ye ne dedi?

Survivor All Star’da Gönüllüler Takımı’nda bu haftaki konseyde eleme adayı olan Hasan ve Bozok oldu. Turabi ve Hasan konseyde yine birbirine girdi. İki hafta önceki Gönüllüler konseyde birinci olan Hasan, Turabi’ye sert sözler söylemişti. 19 Nisan konseyde de ismi eleme adayı olarak öne çıkan Hasan yine sinirlendi. Hasan Turabiye 'Erken öten Horozun başı kesilir' dedi. Turabi 'Senin gibi tavuk olmaktansa horoz olmayı yeğlerim' dedi. Survivor Turabi sinirlendi. İşte kavganın ayrıntıları...

Survivor All Star'da konsey karıştı! Hasan Turabi'ye ne dedi?

EMRE ATEŞ

Survivor All Star’da Gönüllüler konseyinde eleme adayı olarak Bozok ve Hasan oldu. Hasan ismini yazan Turabi’ye yüklendi. Hasan Turabi’ye “Erken öten horozun başını keserler” dedi. Turabi Hasan’a ne dedi Hasan Turabi’ye ne dedi? İşte ayrıntılar…

HASAN TURABİ’YE NE SÖYLEDİ?

Hasan Turabi’ye şok sözler söyledi ve “İnsanların başına sıfat eklenmesi, insanın başına sıfat eklenmesi insanın kalitesini ortaya çıkarır. Benim doğrularım var kimseye hesap vermek zorunda değilim. Zamanı gelince paşa paşa bir daha söylüyorum Turabi seni yazacağım. Her şeyin zamanı var. Ne demişler erken öten horozun başını keserler” diye çıkıştı.

HASAN VE TURABİ KAVGASI                             

Turabi  de karşılık verdi; “Ben erken başı kesilen horoz olmaya razıyım. Senin gibi korkak tavuk olacagıma Ben her zaman erken başı kesilen horoz olurum daha iyi. Senin gibi plan yapamam”

Hasan Turabi’ye “Saygıdan bahsediyor, üslubuna bakın”

Turabi Hasan’a “Sen bana horoz derken ben de sana saygı göstermem. Korkuyorsun benden”

Hasan; “Senin üslubun zaten kötü, sen zaten bedeninle hakaret ediyorsun, saygıyı bir kez daha düşün.  Korkak sensin Turabi, çok korkuyorsun benden”

Turabi; “Ben senden hayatta korkmam, bize Allah korkusu öğrettiler kuldan değil.

Hasan; “Ben de aynı şekilde”

Turabi; “O zaman akıllı ol”

Hasan; “Üslubunu bil, edepli konuş. Edepsiz”

Turabi; “Sen üslubunu bil sen edepli ol.

Hasan; “Bu nasıl davranış bozukluğu nasıl bir insan ya. İki gün önce Begüm’e teselli veriyordu”

Turabi Sahra’yı da es geçmedi “Yaparım kardeşim ben niye Begüm’e saldırayım, yazsanıza beni ne plan yapıyorsunuz. Sahra sen de şunu unutma sen acaba kaç kuruşluk adamsın”

Sahra ve Hasan; “Zamanı gelince yazacağız” dedi.

Konsey karıştı, Acun uyardı; “iki taraf için de söylüyorum üsluplara dikkat edelim.

Acun; “iki taraf da söyleyeceğini söyledi bundan sonra arada konuşursunuz” diyerek programı sonlandırdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz