İşte Survivor All Star'da yeni kurallar!

Acun Ilıcalı’nın en çok merak edilen ve en çok konuşulan yarışma programı Survivor All Star’da Birleşme haftasındayız. Survivor All Star Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kaybetti, fakat konseyde isim çıkmadı. Önümüzdeki hafta bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak, eğer Ünlüler kaybederse Ünlüler konseyde birini göndermek zorunda kalacak. İşte Survivor All Star'ın yeni kuralları…

İşte Survivor All Star'da yeni kurallar!

EMRE ATEŞ

Acun ılıcalı bu akşamki konseyde Survivor All Star’ın değişen kurallarından bahsetti. Acun, Dokunulmazlık oyunu sonrası buluşan konseyde birçok açıklamaya imza attı.

İşte Survivor All Star’da yeni kurallar. Acun Ilıcalı açıkladı;

“Birinci olarak, adalar birleşecek. İki takım olacaksınız, ama bir adada yaşayacaksınız. O adada nasıl yaşadığınız bizi hiç ilgilendirmiyor, orada ne olacağını ben de merak ediyorum. Aynı yerde yatmanıza gerek yok, iki takım iki ayrı yerde yatabilir. Bundan sonra aynı adada hayat mücadelesi vereceksiniz.

SEMBOLÜ OLAN DİREK KIBRIS’A GİDECEK!                                     

Her hafta oynadığınız sembol oyunu beş hafta daha oynanacak ve daha sonra o sembol oyunun finali oynanacak. Sembolü olan herkes katılacak, kızlar ve erkekler olarak iki tane final yapacaksınız ne kadar sembolünüz varsa finalde size o kadar avantaj sağlayacak.

O sembol oyununda finalde kazanan, 3 hafta boyunca dokunulmaz olacak ve direk olarak Kıbrısa gidecek. Yani eleme stresi yaşamayacak. Kişisel sembol oyunları bundan sonra daha anlamlı olacak.

BİREYSEL DOKUNULMAZ OLAN DA ADAY ÇIKARACAK

Haftalık elemede bundan sonra her hafta kişisel dokunulmazlığı alan kişi o takım içerisinde kim olursa bir aday da o çıkaracak. SMS birincimiz bir aday, ada konseyi bir aday, kişisel dokunulmazlığı kazanan kişi de bir aday"

Kaynak: Diyarbakır Söz