Görüş Bildir

Survivor All Star yeni Bölüm (30 Mayıs) fragmanı – Harika ödülü kim kazanacak?

Survivor All Star 30 Mayıs 64. Bölüm fragmanı da artık yayında. Survivor All Star’da Cumartesi günü bir ödül oyunu oynanacak. Cumartesi günkü bölüm fragmanında arkadaşlıkların sınandığını göreceğiz yine. Konseyde Berna elenmişti. Berna sonrası adada neler yaşanıyor neler. Ödül oyununu kim kazanacak? Hakan ve Bozok arasındaki gerilim sürüyor mu? İşte tüm soruların yanıt bulacağı Survivor All Star yeni bölüm ile ilgili detaylar...

Survivor All Star yeni Bölüm (30 Mayıs) fragmanı – Harika ödülü kim kazanacak?

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

vor All Star’da Berna elenmişti. Berna sonrası adada neler yaşanıyor neler. Cumartesi günü Survivor yeni bölümde ödül oyunu oynanacak. Ancak akıllarda merak konusu olan bir sürü soru var. İşte tüm soruların yanıt bulacağı Survivor all star yıs fragmanı yayınlandı. Ödül’ün ne olacağı fragmanda görülmese de adada stratejilerin değiştiğini görüyoruz.

SURVIVOR YENİ BÖLÜM'DE NE OLUYOR?                

vor All Star’ın yeni bölüm ölüm fragmanında geçen haftadan kalma Bozok ve Hakan arasındaki gerilim sürüyor. Aydın açlıkla imtihan içinde resmen. Açlıktan artık bunaldığını ve ;dül kazanmak istediğini Anıl’a söyleyen Merve Aydın Anıl’a gaz vermeye çalışıyor.

Gönüllüler takımında yer alan Turabi Ünlüler’e kolay kolay oyun kaybetmeyeceklerini yinelerken “Ünlüler avuçlarına ödül yazsınlar, arada bakıp bakıp yalasınlar” diyerek dalga geçiyor. Cumartesi oynanacak ödül oyununu kim kazanıyor? Cumartesi akşamı (bu akşam) saat 20.00’de yanıt bulacak Survivor All Star’ın Bölüm Fragmanını da aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

KAZANMAK ARTIK ÇOK ZOR

Survivor All Star’da gün gittikçe oyunlar da zorlaşıyor ve yarışmacılar da zorlanıyor haliyle. Bakalım tesi akşamı oynanacak zorlu ödül oyununun galibi kim olacak ve Acun Ilıcalı’nın fragmanda bizi merakta bıraktığı müthiş ödül ne?

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor All Star 64. Bölüm 30 Mayıs fragmanını izlediğinizde de anlayacağınız üzere adada sular yine durulmuyor, ilginç gelişmeler ve çok zor bir ödül oyunu oynanacak. Ödülün ne olduğu konusunda herhangi bir ipucu yok. Survivor All Star 30 Mayıs Cumartesi saat 20.00'de TV8'de!

Survivor All Star 64. bölüm tanıtım Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star 64. bölümüyle 30 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de TV8'de.

ng>SURVIVOR ALL STAR 64. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

ng>SURVIVOR ALL STAR 30 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi