Survivor All Star yeni Bölüm (47. Bölüm) fragmanı

TV8’in soluksuz izlenen yarışma programı Survivor All Star 47. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor All Star’da bugün sembol oyunu oynanacak. Survivor All Star Çarşamba yeni bölümde ise yine macera, dedikodu, hırs ne ararsanız var. Sembol oyunundan sonra konseyde kimin eleneceği ve SMS sıralamasında kimin birinci olacağı belli olacak. İşte Survivor All Star yeni bölüm ile ilgili ayrıntılar…

Survivor All Star yeni Bölüm (47. Bölüm) fragmanı

RECEP KAYA

vor All Star’da dün akşamki Ödül oyununu kazan Ünlüler bugün konseye gidecek. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından Hakan eleme adayı olmuştu. Bugün ise SMS sıralamasında kimin birinci olacağı ve kimin adaya vedeceği belli olacak.

SURVIVOR ALL STAR YENİ BÖLÜM'DE NELER OLACAK?

Survivor tar’ın yayınlanan ölüm (bölüm) fragmanında, Merve Aydın ve diğer tüm arkadaşları Hakan’a cephe almış. Merve Aydın Hakkan hakkında neler diyor? Bu akşam oynanacak sembol oyununu kim kazanacak? SMS sıralamasında kim birinci olacak? Hakan adaya veda edecek mi? İşte tüm soruların cevabı Çarşamba akşamı (bu akşam) saat 20.00’de yanıt bulacak. Survivor All Star Yeni Bölüm anındaki detayları da aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SURVIVOR ALL STAR’DA SEMBOL OYUNU KİMİN OLACAK?

Survivor All Star’da Pazartesi akşamı çok zor ve kıyasıya çekişmeye sahne olacak bir sembol oyunu oynandığını göreceğiz. Yarışmacılar Kıbrıs’taki finale gitmek için Turkcell sembolü kapmak için yarışıyor.

SMS SIRALAMASINDA KİM BİRİNCİ OLACAK?

Survivor All Star 47. Bölüm 6 Mayıs fragmanını izlediğinizde anlayacağınız üzere konseyde kimin eleneceği belirlenecek. SMS sıralamasında kim birinci olacak? Hakan elenecek mi? Merve Aydın Hakan’ın karşısına kimi çıkaracak? İşte tüm bu soruların yanıt bulacağı Survivor All Star bu akşam saat 20.00’de TV8’de.

VOR ALL STAR 47. BÖLÜM FRAGMANI İZLE    

Kaynak: Diyarbakır Söz