Survivor All Star yeni bölüm (28 Mayıs) fragmanı- Sembol Yarı Finali!

Survivor All Star 63. yeni Bölüm 28 Mayıs fragmanı da yayınlandı. Survivor’da bu hafta tüm ödül oyunlarını Gönüllüler kazandı. Bu akşamki bölümde ise en merak edilen "Survivor All Star Sembol oyunu" sorusu yanıt bulacak. Survivor All Star 28 Mayıs (Bu akşam) saat 20.00’de TV8’de. Survivor All Star yeni bölüm fragmanı detayları… Survivor All Star artık Perşembe günleri de var ve Perşembe Survivor fragmanı yayında.

Survivor All Star yeni bölüm (28 Mayıs) fragmanı- Sembol Yarı Finali!

Survivor All Star’da dün akşam Berna elenmişti. Berna sonrası ünlüler takımında neler değişecek. Bu akşam yayınlanacak olan Survivor All Star’da Sembol oyunu yarı finali oynanacak. Kıbrıs’taki finalde bir koltuğu direkt kapmak için yarışmacılar müthiş bir mücadele verecek. İşte Survivor All Star 63. Bölüm (yeni bölüm) 28 Mayıs Perşembe fragmanı izle…

strong>’in en eğlenceli, en çok izlenen ve tek başına reytinglerde zirve yapan vor All Star 63. bölüm anı yayınlandı. Bundan böyle Perşembe akşamları da ekranlara gelecek olan Survivor bu akşam müthiş bir heyecan yaşatmaya geliyor ekranlarımıza. Survivor All Star yeni bölüm (yıs) fragmanı ise yayınlandı.

SEMBOL FİNALİNE KİMLER KALACAK

Kuzey Kıbrıs’taki büyük final için büyük oyun oynanacak. Kuzey Kıbrıs’taki bir koltuk için mücadele verecek olan yarışmacıların nasıl bir sonuç alacağı merak konusu. Survivor All Star bugün var mı diye merak edenlerin sorusu da yanıtlanmış oldu. İşte Survivor All Star yeni bölüm (63. Bölüm) fragmanı aşağıdaki linkte.

VOR YENİ BÖLÜM 63. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 

Kaynak: Diyarbakır Söz