Görüş Bildir

Survivor Hakan Hatipoğlu: Durmak Yok yola devam!

Var mısın Yokmusun ile tanınan, Survivor ile yıldızı parlayan ünlü isim Hakan Hatipoğlu Survivor All Star ile de gündemin ilk sırasına oturmayı başarmıştı. Şu sıralar hanımı Gizem Hatipoğlu ile beraber Yalıkavak tilkicik koyundaki Mare Suits’de tatil yapan Hakan Hatipoğlu, İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Survivor Hakan: “Ticari anlamda başka bir şey yapmayı düşünmüyorum. Hedefim sunucu olmak. Bu hedefime ulaştıktan sonra ileride kendi birikimimi en iyi şekilde değerlendiririm” dedi.

Survivor Hakan Hatipoğlu: Durmak Yok yola devam!

“KUMDAN PARA KAZANIYORUM, ANORMAL DEĞİL!”

Adadan getirdiği kumların ticaretini yaptığıyla ilgili soruları da yanıtlayan Hatipoğlu “Ben zaten takı tasarımı yapıyorum. Boynumdaki kolye de bir fikir sonucu çıktı ortaya. Kolyenin içindeki oyun alanından aldığım kum. Bu sadece takı değil aynı zamanda hatıra. Bu kolyeler sınırlı sayıda üretim ve üzerinde seri numaraları var. Kum getirip satıp parasını alıyor diye şeyler söylediler. Bu ülkede vergisini verip bir şeyler yapıyorsanız bence sıkıntı yok. Adadan getirdiğim kum hem hatıra hem de dükkanım da satıyorum. İsteyen alıyor, isteyemeyen almıyor. Evet, buradan para kazanıyorum bu anormal bir durum değil” ifadelerini kullandı.

“TİCARET DÜŞÜNMÜYORUM, HEDEF SUNUCU OLMAK”

Yarışmayla ilgili soruları yanıtlamaya devam eden Hatipoğlu şu sözlere yer verdi

“Survivordan çıktıktan sonra sabretmeyi öğrendim. Daha sakin olayı öğrendim. Ve doğanın ne kadar güçlü olduğunu gördüm. Survivor’ın bende en çok bıraktığı izler bunlar. Survivor’a tekrar çağırsalar giderim. Orada yaşamak keyifli bir şey. Ticari anlamda başka bir şey yapmayı düşünmüyorum. Hedefim sunucu olmak. Bu hedefime ulaştıktan sonra ileride kendi birikimimi en iyi şekilde değerlendiririm”

Kaynak: İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi