Görüş Bildir

Survivor Hasan: Begüm ya da Merve Kazansın!

Survivor All Star 28 Haziran akşamı tüm izleyicilere büyük bir şok yaşatarak elenen ismin Gönüllüler takımının 5 defa SMS Birincisi olan Hasan olduğu açıklanmıştı. Survivor’a ve hayallerine 28 Haziran akşamı yayınlanan bölümde veda eden Hasan Yalnızoğlu Acunn.com’a röportaj verdi. Artık gönüllerin şampiyonu olan Hasan’a sosyal medyadan da birçok destek mesajları geldi. Hasan Yalnızoğlu kimdir? Sorusunun da cevabı aşağıda…

Survivor Hasan: Begüm ya da Merve Kazansın!

İşte Hasan'ın röportajı;

“İlk vor'ımda dokunulmazlıkların hepsini hemen hemen kazandım. Oraya sadece Hasan ve Hasan gibi insanların derdini anlatmak için gitmiştim ve bunu başardığımı düşünüyorum. Survivor All Star'a birinci olmak için geldim ama bu stresin altından kalkamadım ve hata üstüne hata yapmaya başladım. Olmadığım gibi davranmadım, hep ben olmaya çalıştım. Adada bana tavır alan kişilerin sonradan gelip benimle konuşması ve bütün insanların buna şahit olmasına da ayrıca çok sevindim.

BEŞİNCİ OLMAKLA BİRİNCİ OLMAK ARASINDA FARK YOK!

“Benim için beşinci olmakla ikinci olmak arasında çok fark yok. Eğer 2012 yılındaki Survivor gibi finalde yenilseydim buna yüreğim dayanmazdı herhalde. Survivor All Star'da birinci olmasını istediğim kişi Begüm'dür. Eğer Begüm olamazsa Merve olsun isterim” sözleriyle Hasan Yalnızoğlu konuşmasını tamamladı.

HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?

20 Ekim 1974 yılında İstanbul Üsküdar’da dünyaya açmış gözlerini Hasan Yalnızoğlu. Tabi bir çok meziyeti de var Hasan’ın. Hem dansçı, hem manken, hem oyuncu, ayrıca profesyonel güreşçi…

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunu. Spor kariyerinde birçok başarısı olan Yalnızoğlu, daha sonra dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılar elde etti.

Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev alan Yalnızoğlu 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi.

Sinema filmlerinde rol alan Hasan, Show TV'de yayınlanan Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardında ikinci oldu.

2014 yılında "Öğrenilmiş Duygular" adındaki kişisel gelişim kitabını çıkardı.

2015 yılında, Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında düzenlediği Survivor All Star yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı ve Kıbrıs’a bir adım kala yarışmadan 28 Haziran akşamı elendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi