Görüş Bildir

Survivor Merve Oflaz : Elenmeseydim...

Survivor All Star’ın bu hafta elenen ismi olan Merve Oflaz acun.com muhabirine önemli açıklamalar yaptı. Takım arkadaşlarına göndermede bulunmayı ihmal etmeyen Survivor Merve Oflaz en yakın arkadaşı olarak gördüğü Hakan Hatipoğlu hakkında da ilginç konuşmalar yaptı.

Survivor Merve Oflaz : Elenmeseydim...

TV8’en çok izlenen yarışma programı olan Survivor All Star'dan bu hafta elenen Merve Oflaz Ünlüler takımındaki arkadaşlarıyla ilgili acunn.com aracılığıyla göndermelerde bulundu.

Bu sezonun reyting rekortmeni olan ve izleyenlerin hayran kaldığı Survivor All star yarışmasından bu hafta elenen Merve Oflaz olmuştu. Merve Oflaz ayrılığı sonrası ilk kez açıklama yaptı. Survivor’dan elenen Merve Oflaz acunn.com muhabirinin sorularına içtenlikle cevap verdi.

İşte acunn.com’un Merve Oflaz röportajı;

Sakatlığından dolayı oyunlarda oynamamasına karşın Survivor Anıl Tetik’in birinci olmasını nasıl değerlendiriyorsun?

Merve Oflaz acunn.com muhabirinin sorduğu bu soruya karşılık “Bizim görmediğimiz fakat insanların gördüğü birşeyler var…” ifadesini kullandı.

Elenmende Hakan Hatipoğlu’nun bir payı var mı? Sorusuna ise Survivor Merve Oflaz, gidişinde Hakan Hatipoğlu’nun payı olduğunu düşünmediğini, böyle düşünmesinin doğru olmayacağının altını çizdi.

Merve Oflaz’a Berna’yı yazma sebebin nedir? Sorusu da soruldu.

Ben performansa göre bir değerlendirme yapmıyorum. Berna’nın Merve Aydın’ın arkasından konuşması nedeniyle Berna’yı yazdım. Adada kalsaydım daha sonra da Pascal’ı yazacaktım…

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi