Survivor'da Mideleri nasıl tutmuşsa ölü pelikan yemişler!

Survivor All Star’da bir önceki konseyde, Nadya’nın sırf Bozok’u kurtarmak için Özlem’i seçmesi, Özlem Çalın’ın elenmesine ve adaya veda etmesine sebep olmuştu. İşte o Özlem 2007’deki Survivor ile ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu. İşte ayrıntılar…

Survivor'da Mideleri nasıl tutmuşsa ölü pelikan yemişler!

vor All Star’da bir önceki l;nüllüler konseyinde Nadya’nın onun ismini eleme adayı olarak çıkarmasıyla elenen isim olan Özlem hepimizin bildiği gibi 2007’de de Survivor’da ve Aslanlar takımındaydı. İşte Özlem o dönemdeki Survivor’ı hatırlatarak ilginç bir itirafta bulundu.

Survivor'da bir önceki Gönüllüler konseyinde Nadya ;zlem Çalın’ı eleme adayı olarak çıkarmış ve Özlem elenmişti. 2007 yılında Panama'da yapılan Survivor’da da  Aslanlar takımındaydı ve o dönemdeki yarışma için ilginç bir itirafta bulundu. Özlem Çalın, beş gün boyunca yemek bulamadıkları için sadece su içtiklerini ve 5. gün sonunda ölü bir pelikan bulduklarını, ne zaman öldüğünü bilmedikleri o pelikanı afiyetle yediklerini söyledi. Bu itirafla birlikte Survivor takipçileri şoke oldu..

Kaynak: Diyarbakır Söz