Görüş Bildir

Survivor'dan elenen Berna Canbeldek kimdir?

TV8’in en çok izlenen ve en çok üzerinde konuşulan yarışma programı Survivor All Star’da 24 Mayıs Akşamı Dokunulmazlık Oyununu kaybeden taraf Ünlüler oldu ve Ünlüler konseyde Hakan ve Berna eleme adayı olmuşlardı. Survivor All Star 27 Mayısta da Berna elendi. Peki, Survivor All Star’a veda eden Berna Canbeldek kimdir? İşte cevabı…

Survivor'dan elenen Berna Canbeldek kimdir?

NAİF DURGUN

vor All Star'da bir rüzgarı esti. Survivor 2014'ün gönüllüler kadrosunda yer alıyordu Berna Canbeldek, 2015’te ise Survivor All Star’da yer aldı. Peki Survivor Berna Canbeldek r?

Berna Canbeldek, geçtiğimiz yıl Dominik'te Gönüllüler takımında yer almıştı ve başarısıyla hafızlarımızda yer edinmeyi başarmıştı. Survivor 2014'ten diskalifiye olarak elenen Berna Canbeldek, bu kez Survivor All Star'da izleyenlerin karşısına çıkmıştı. Hırsı, kavgaları ve siniriyle dikkatleri üzerine çeken Survivor Berna kimdir?

Berna Canbeldek, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı dans gösterileriyle tanındı. Başarılı danslarıyla finale kadar çıkan Berna Canbeldek, Survivor All Star'da da mücadele etti.

Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Berna Canbeldek, Bursa 1989 doğumlu. 12 yaşından itibaren dans eğitimi almış Berna. Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin’de yaşıyor. Berna Canbeldek 27 Mayıs akşamı Survivor All Star’a veda etti. Berna bütün arkadaşlarıyla vedalaştı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi