Survivor'dan elenen Berna Canbeldek'in Dominik itirafları!

Survivor All Star’da geçtiğimiz Çarşamba akşamı elenen Berna Canbeldek, alışılmış olarak elendikten sonra çarpıcı açıklamalar yaptı. Pascal’dan Sahra’ya, Hakan’dan Merve’ye ve Anıl’a ve Ünlüler takımına kadar birçok şeyi içtenlikle anlatan Survivor Berna’nın en dikkat çeken ifadesi ise: “Gönüllüler takımında kalsaydım elenmezdim” ifadesi oldu.

Survivor'dan elenen Berna Canbeldek'in Dominik itirafları!

vor All Star yarışmasından elenen ng>Berna Canbeldek adada yaşadıklarını Acunn.com’a değerlendirdi ve pişmanlıklarını dile getirdi. İşte elenen Survivor Berna'nın itirafları aşağıda..

Survivor All Star’dan son konseyde rakiplerine oranla daha az oy alarak elenen vor Berna Canbeldek, "l;nüllüler takımında kalsaydım şu an elenmemiş olacaktım. Çünkü Sahra ve Begüm'ün dışında çok güçlü rakip yoktu. Orada olsaydım herkesi daha iyi tanıyordum üç gün otelde zaman geçirmiştik ve çok iyi anlaşmıştık. İlk başta ünlülere geçtiğim için çok üzülmüştüm. Hayırlısı buymuş benim adıma. Ben her iki takımda da yarışmaya hazırdım" ifadelerini kullandı.

PASCAL’DAN SONRA ÇOK ÜZÜLMÜŞ!

l'ın yokluğunu çok hissetim ama tabii ki burası bir Survivor ve yolumuza devam etmemiz gerekiyordu. Anıl ve ile aramda yanlış anlaşılmalar olsa da İlk başlarda çok fazla birbirimize şans tanıdık. Daha sonra ise Anıl ve Merve'yi kendime daha yakın buldum ve onlarla hareket etmek istedim. Hakan, Doğukan ve Serenay'ı çok samimi bulmuyorum ben.

HAKAN ÜNLÜLER’E GEÇİNCE GÖNÜLLÜLER TAVIR ALDI

Hakan ilk başta gönüllülerdeydi ve çok iyi anlaşılıyormuş gibi davrandı. Ne zaman Ünlüler takımına geçti o zaman gönüllüleri sevmediğini söyledi. Gönüllüler takımı da bunu anlayınca Hakan'a tavır aldılar.

MERVE AYDIN YA DA ANIL TETİK!          

Ben savaşı seven bir insan değilim aslında Sahra ile otururken de zaten sohbet bir anda açıldı ve hiçbir şey planlanmamıştık. Konuştuk ve barıştık bu kadar. Benim gitmem şu an için çok fazla fark etmeyebilir Hakan ve Doğukan için, belki benim yokluğumu anlarlar, belki enerjimi anlarlar, ben bunu umut ediyorum. s'a büyük finale ise Merve Aydın ve Anıl'ın gitmesini istiyorum. Ben onların hak ettiğini düşünüyorum umarım Kıbrıs'a giderler.

Kaynak: Diyarbakır Söz