Görüş Bildir

Tatlı Küçük Yalancılar 1. Bölüm – Katil kim?

Tatlı Küçük Yalancılar 1. Bölüm yayınlandı ve izleyebilirsiniz. Star TV’nin yaz ekranlarına damga vurması beklenen dizisi Tatlı Küçük Yalancılar 1. Bölüm neredeyse gözler kırpılmadan izlendi. Bir yandan korku, bir yandan endişe, yalanlar içinde arkadaşlıklar, sinsi planlar, dizide ne ararsanız vardı. Kimin ne yapmaya çalıştığını anlamak güçtü. Tatlı Küçük Yalancılar 1. Bölüm (ilk bölüm) izleyemeyenler için detaylar haberimizde…

Tatlı Küçük Yalancılar 1. Bölüm – Katil kim?

Warner Bros’un beş sezondur devam eden ve dünyada büyük hayran kitlesine sahip Pretty Little Liars isimli diziden uyarlanan Tatlı Küçük Yalancılar ilk bölümü ile 6 Temmuz 2015 akşamı ekranlara geldi. Güzel oyuncu Bensu Soral, yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız, Dilan Çiçek Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir ve Büşra Develi’nin başrollerini paylaştığı Tatlı Küçük Yalancılar 1. Bölüm izlemek isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilir.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 1. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Beş kız arkadaş bir orman evinde gece düzenlemişler ve korku filmi izleyeceklerdi. Geceye kötü şakasıyla Açelya damgasını vurdu. Bir gece yarısı yatağından uyanan bir kız arkadaşı Açelya’nın yatağında olmadığını fark etti. Açelya’yı aramaya başlayan arkadaşı sahil kenarında Açelya’nın elbisesini buldu. Tam 1 yıl sonra telefonlarına ilginç mesajlar gelen ve Açelya’nın yaşıyor olabilme ihtimali üzerinde yoğunlaşan 4 arkadaş Açelya’nın öldüğü haberiyle yıkıldı. Ancak telefonlarına gelen ilginç mesajlar bitmedi. Açelya'nın katili bulunmaya çalışırken diğer 4 kızın da hayatları tehlike altında. Peki katil kim? işte bunun cevabı önümüzdeki bölümde yanıt bulacak. Tatlı Küçük Yalancılar 1. Bölüm konu itibariyle sınıfı geçti.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 1. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Recep Kaya

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi