Ütopya'da 5 Mayıs kim elendi?

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de başladığı günden beri Survivor’dan sonra en çok seyredilen yarışması Ütopya’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Ütopya’dan kim elendi, Ütopya kim elendi, Ütopya 5 Mayıs kim elendi? Gibi sorular da yanıt buldu. İşte ayrıntılar…

Ütopya'da 5 Mayıs kim elendi?

TV8'in başladığı günden itibaren severek takip edilen yarışması Ütopya'da her ay olduğu gibi bu ayda eleme yapıldı. Elenen isim Şoke etti. Peki, Ütopya'da kim elendi. Yarışmacıların eleme tahtasına yazdıkları isim Altar, Kaan ve Serkan oldu. Ertesi günü yapılan oylamanın sonuçları belli oldu. Ütopya yarışmasında 5 Mayıs Salı günü Kaan, Altar ve Serkan arasında eleme heyecanı yaşandı.

Ütopya’da dün gerçekleşen eleme sonucunda Cafe grubunun kurucusu olan ve yarışmadaki en önemli isimlerden Serkan’ın adı çıktı. SMS oylaması sonucunda Serkan yarışmaya veda eden isim olurken, ilk günden beri 192 gün boyunca Ütopya’da mücadele eden Serkan’ın elenmesi herkesi şoka uğrattı. Son günlerde aralarında soğukluk olan Serkan ile Tuncay da her şeyi bir kenara bırakıp vedalaştılar.

Ütopya'da bu ay kim elendi sorusunun yanıtı TV8 ekranlarında Survivor’dan sonra yayınlanan son bölümde belli oldu. Ütopya yarışmasının lider isimlerinden Cafe Grubunun en güçlü ismi Serkan Ercan elendi. Serkan'ın elenmesi ile birlikte Semih Öztürk'ün önünde duracak isim ise kalmadı.

Bu hafta Ütopya'da elenen isim Cafe Grubu'nun en güçlü iki isminden biri olan Serkan olunca büyük bir şok yaşandı. Ütopya'nın en centilmen ismi olarak bilenen Serkan, Semih Öztürk'ü de dizginleyen isim olarak öne çıkmıştı.

NASIL ELENDİ?

Serkan Ercan Ütopya elemesinde SMS oylamasına Altar ve Kaan ile birlikte gitti. Her oylama sonrası olduğu gibi SMS sonuçlarının geldiği kağıdı yine Serkan Ercan açtı. Serkan ilginç bir şekilde bu kez elenen isim olarak kendini okudu.

Kendi ismi zarftan çıkan Serkan Ercan böylece 192. günün sonunda Ütopya'ya veda eden isim oldu. Eşyalarını toparlayan Serkan, Ütopya'ya ve hayallerine veda ederken göz yaşlarını tutamadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz